Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Gemeenteraadsverkiezingen 2018 /De Lokalen presenteren nieuwe website en partijprogramma

Blog

De Lokalen presenteren nieuwe website en partijprogramma

Afgelopen vrijdag 2/3 is met de nieuwe website van onze politieke partij De Lokalen op www.delokalen.nl ook het politieke partijprogramma voor 2018 – 2022 gepubliceerd.

Gerard Bol: “We hebben een programma op hoofdlijnen op bijna drie A4-tjes verwoord, beknopt en compact omdat we in de praktijk, in het gesprek en debat altijd verdere achtergronden mondeling of schriftelijk (op verzoek) kunnen toelichten.

Aan de andere kant vinden we ook dat voor inwoners en organisaties het in een korte blik duidelijk moet zijn waar een politieke partij voor staat. Daar moet geen veertig tot tachtig bladzijden mee gepaard gaan. Ik heb dan ook absoluut niet de illusie dat alle kiezers zich hier de tijd voor geven.

Zo hebben we voor deze vier jaar ook geen aparte naam aan dit verkiezingsprogramma verbonden, want De Lokalen staan alle jaren voor hetzelfde ‘Doen gewoon, gewoon goed’. Daar hoeft niet om de vier jaar een aparte slogan aan verbonden te worden.

En wat ik altijd al heb aangegeven, alle politieke partijen willen voor 80% – 90% hetzelfde, wie wil er nu geen veilige woonomgeving voor zichzelf en mogelijk zijn / haar kinderen, en de slagroom op de taart bestaat uit de laatste 20% – 10% waar politieke partijen van elkaar verschillen.

Daarom dus deze compacte weergave om het politieke partijprogramma ook voor anderen dan de raads- en politieke collega’s toegankelijk te houden.”

Programma 2018 – 2022 De Lokalen

Ingezonden door: De Lokalen

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X