Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /De liefde van je leven kom je nog steeds niet in Katwijk tegen

Blog

De liefde van je leven kom je nog steeds niet in Katwijk tegen

Jullie zijn vast heel erg benieuwd naar hoe het verlopen is met mijn liefdesleven de afgelopen maanden. Hier een update…

Nu hopen jullie vast te horen dat ik tot de ontdekking ben gekomen dat ik het gewoon heel erg mis had, en dat ik – door beter te kijken en wellicht mijn eisenpakket aan te passen – de liefde van mijn leven ben tegengekomen en inmiddels zelfs verliefd, verloofd en/of getrouwd ben. Helaas niets van dat alles en daarom moet ik jullie teleurstellen. 

Zoals jullie in mijn vorige relaas hebben kunnen lezen heb ik alle mannentypen in Katwijk geïdentificeerd. Na een grondige analyse ben ik tot de conclusie gekomen dat: 

– 70% nog steeds een rotkop heeft;
– 10% nog steeds homo is (of gewoon vernicht);
– 10% nog steeds verliefd, verloofd of getrouwd is;
– 10% zichzelf fantastisch blijft vinden of bindingsangst heeft.

Ik weet het, de waarheid is hard. Maar de situatie is er zelfs niet een beetje op vooruit gegaan. Eerlijk gezegd alleen maar verslechterd. Neem een aantal weken geleden. Leuke man, prima leeftijd, leuk koppie, gewoon een kloppend totaalplaatje. Leuke avond in de kroeg. Week later blijkt ‘ie getrouwd te zijn en zelfs een kinderwens te hebben. Moet toch zeggen dat dit mij nooit eerder is overkomen. Misschien val ik wel ineens in de doelgroep van de overspelige mannen die me wellicht over een jaar vragen om hun kindermeisje te worden. – Als je begrijpt wat ik bedoel. 

En wat dachten jullie van mannen die óveral wat achter zoeken? Even met de man naast je praten als je alleen staat, om na vijf minuten ineens een hand op je bovenbeen te voelen. Gelukkig werkt ‘subtiel’ wegduwen en je omdraaien prima. Of een man die koste wat kost blijft volhouden, ondanks dat het vanaf mijn kant zo overduidelijk is dat ik geen interesse heb.

Oh, en dan nog een van de allerergste. Een man die je een goedkope slet noemt, terwijl hij zelf – als rasechte zeebonk – het liefst iedere avond het bed met een ander meisje deelt. Of geldt hierbij het principe van: een meisje is een slet, een man is stoer? Naar mijn idee was dit allang achterhaalt, maar wellicht heb ik het mis.

Eigenlijk is dan alles wat nog overblijft gewoon drie keer niets (of homo). Denk jij nou dat jij het beter kunt en ben je nog niet verliefd/verloofd/getrouwd of enigszins anders gebonden? Dan hou ik me aanbevolen. Mits er een leuk koppie, een prima salaris en goede schoenen bij zitten.

Geschreven door: Belle

Comments: 9

 • Aagje

  Beantwoorden 09/05/201215:57

  Sorry Belle, maar ik zag het meer vriendschappelijk, onze relatie… Hoef je me toch niet gelijk hier als een vreemdgaander neer te zetten?
  Wel bedankt dat je m’n koppie leuk vindt!

 • Aagje

  Beantwoorden 09/05/201215:58

  Oh ja, mijn broertje zei me ook nog dat als hij een flugel voor je koopt, hij wel verwacht even aan je been te mogen zitten! Voor niks gaat de zon op!

 • ©º~~¡€

  Beantwoorden 12/05/201214:01

  je hebt gelijk hoor een man die elke avond een ander heeft is gewoon een sletje!

 • slash

  Beantwoorden 31/05/201212:54

  Nou wanneer ga je een keer mee?

 • zwannie1985

  Beantwoorden 18/08/201214:56

  Nou Belle,

  Misschien is het handig om je eisenpakket wat aan te passen. Veel willen owke..maar dat krijgen is vraag 2. Je zit iedere man af te kraken op alles wat jij maar niet leuk vind. Maar zoals ik dit lees ga ik toch een beetje twijfelen. Een gozer praat gewoon met je en legt zijn hand op je been..krijg je eindelijk de aandacht is het nog niet goed! Dus volgens moet je maar eens gaan bedenken wil je wel een vent? Want volgens val jij gewoon op vrouwen alleen wil je daar niet aan toegeven..Denk daar maar eens overna…Aangezien er genoeg leuke manne in Katwijk wonen die zelfs nog hartstikke vrijgezel zijn!

Laat een reactie achter

X