Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Leids Ontzet Feest Top 5

Blog

Leids Ontzet Feest Top 5

1, 2 en 3 oktober staan weer om de hoek, DE feestdagen van de sleutelstad Leiden. En dit jaar hebben ze weer een druk programma op de planning staan. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij een top 5 gemaakt met leuke evenementen in Leiden tijdens 1, 2 en 3 oktober. 

Klik op de titels voor info over het event.

  1. Kermis

Rond het gebied van de Lammermarkt en het Stationsgebied, staat dit jaar weer de kermis. Draaimolens, zuurstokken, botsautootjes en nog veel meer! De 3 October-kermis is dit jaar op zaterdag 1 oktober van 14:00 uur tot 02:00 uur. Zondag 2 oktober van 13:30 uur tot 23:00 uur en maandag 3 oktober van 09:00 uur tot 24:00 uur.

  1. Swingend naar 3 oktober

Op het Garenmarktplein is op 1 oktober, het swingend naar 3 oktober feest. Dit feest begint om 21:00 uur en eindigt om 01:30 uur. Het Garenmarktplein is voorzien van buitentaps, waar je terecht kunt voor een drankje. Er is een non-stop muziekprogramma en de toegang is gratis!

‘’Een gezellig borrelplein, waar je oude en nieuwe vrienden kunt ontmoeten.’’

  1. Champion sound x basement

Nog een feest op zaterdag 1 oktober zijn van de echte ras Leidenaren, Champion Sound en Basement. Zij voorzien het Leidens Ontzet van drum & bass! Ben jij fan van Champion Sound en Basement? Of van bassheavy? Koop dan vooral tickets, door hier te klikken. De deuren van de grote zaal zijn open vanaf 23:00 uur. En let op 18+

  1. Mart Hoogkamer

Als we het hebben over Leiden kunnen we Mart Hoogkamer natuurlijk niet vergeten. Deze Nederlandse zanger is een echte ‘’leijenaar’’ en is dan ook niet te missen bij de oktober feesten. Vergezeld met O’nine en Barry badpak belooft dit een spectaculaire avond te worden! Wil jij dit feest op 2 oktober, om 19:30 uur niet missen? Koop dan nu een kaartje door hier te klikken.

  1. Vuurwerkshow

Op maandag 3 oktober, wordt het Leidse feest knallend afgesloten. En wat knalt er nou meer dan vuurwerk?! Van 23:30 uur tot 23:59 uur is op het Ankerpark/ Zijsingel een vuurwerkshow te bewonderen. Je wordt niet alleen verzorgd van een prachtige vuurwerkshow, maar ook van muziek. Toegang is gratis!

Er is natuurlijk nog veel te doen en te beleven in Leiden op 1, 2 en 3 oktober, klik HIER voor een overzicht.

 

 

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X