Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /De Katwijkse Kerstkaartenactie

Blog

De Katwijkse Kerstkaartenactie

Bezorg jij ook iemand een glimlach tijdens de feestdagen?

Voor veel mensen is kerst de gezelligste tijd van het jaar. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Er zijn mensen die zich juist extra eenzaam voelen, ziek zijn of veel zorgen hebben tijdens de feestdagen. Met de Katwijkse Kerstkaartenactie wil de gemeente hen een warme kerstwens bezorgen.

Gemeente Katwijk organiseert voor het eerst de Katwijkse Kerstkaartenactie. Inwoners kunnen een kerstkaart schrijven aan mensen die het moeilijk hebben tijdens de feestdagen. De gemeente bezorgt de kerstkaarten bij verschillende maatschappelijke organisaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

“Een kerstkaart lijkt misschien een klein gebaar, maar het kan voor mensen die zich alleen voelen of het moeilijk hebben juist veel betekenen”, geeft wethouder Emile Soetendal aan. “De gemeente gaat de kerstkaarten vóór de kerst bezorgen bij aangesloten partners. Dit zijn onder andere DSV, Marente, Het Raamwerk en Stichting De Brug.”

Meedoen

Van 21 november t/m 11 december staat op verschillende locaties in de gemeente een speciale kerstkaartenbrievenbus waar inwoners hun kerstkaarten kunnen inleveren. Je kan daar alleen kaarten voor de Katwijkse Kerstkaartenactie inleveren. Op deze plekken kan je ook gratis actiekerstkaarten meenemen. Deze kaarten zijn speciaal voor de Katwijkse Kerstkaartenactie gemaakt (op=op). De kerstkaartenbrievenbus staat vanaf dinsdag 21 november op de volgende locaties:

Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, Katwijk
Hoofdbibliotheek, Schelpendam 1, Katwijk
Bibliotheek Katwijk, Hoorneslaan 297, Katwijk
De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1, Rijnsburg
Het Dorpshuis, Kerkweg 3, Valkenburg 

Meer weten over de Katwijkse Kerstkaartenactie?

Kijk dan op www.katwijk.nl/kerstkaart.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X