Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /De kans van je leven!

Blog

De kans van je leven!

Kamp Oekraïne en Handen Wapperen 2022. Ben jij 17 jaar of ouder? Dan daag ik jou uit voor een unieke belevenis! 

Doe in 2022 nou eens iets heel anders ! Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans, kennis te maken met kinderen/jongeren in een bijzonder land.  We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven! De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten leiding te geven.  En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden

Ga dan van DV 25 juli  t/m 9 augustus mee met Kamp Oekraïne 2022 (al weer het 19e jaar !) van Stichting Oekroe in Rijnsburg! In de kampen willen we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd bieden met leuke kampspelen, goed voedsel en natuurlijk verhalen uit de Bijbel !

Dat is onze Drive !

Overigens, de kamplocaties liggen ruim 1.400 km verwijderd van het onrustige gebied in het oosten ! Dichtbij de Hongaarse grens in de Karpaten.

Werk je/ Werkt u liever met de handen, ga dan in de 2e helft van mei  (Exacte data worden nog in overleg bepaald) mee met Handen Wapperen 2022 (al weer het 14e jaar !) van Stichting Oekroe, om samen met Oekraïners een gebouwtje voor de noodzakelijke kinderopvang op te knappen. Ruim 160 mensen, jonger en ouder,  uit Rijnsburg, Katwijk en wijde omgeving, gingen u/ jou al voor met de Kampen en Handen Wapperen! De taal ? Geen probleem! Er zijn goede tolken. De minimum leeftijd is in principe 17 jaar. Er geldt geen bovengrens ! Kom gerust naar deze info avond. Het verplicht je tot niks!

Dinsdagavond 30 november om 20.00 uur houden we in De Voorhof, Vliet NZ 36, Rijnsburg de informatieavond voor Kamp Oekraïne 2022 en Handen Wapperen 2022.

Graag aanmelden via info@oekroe.nl  ivm corona.

Mocht dinsdagavond 30 november jou niet schikken, neem dan contact met ons op voor een andere mogelijkheid!

Je krijgt dan allerlei info te horen en te zien !

Neem ook een kijkje op de site: www.oekroe.nl en op Facebook.

Info: 071-4022787 of 06-53714712

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X