Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /De kans van je leven!! Ga mee met Kamp Oekraïne 2020

Blog

De kans van je leven!! Ga mee met Kamp Oekraïne 2020

Ben jij 17 jaar of ouder? Dan daag ik jou uit !!

Doe in 2020 nou eens iets heel anders ! Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans, kennis te maken met een bijzonder land. We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 16 jaar) een heerlijke vakantie geven! De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten te doen. En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden.

Ga dan van DV 3 t/m 18 augustus mee met Kamp Oekraïne 2020 (al weer het 18e jaar !) van Stichting Oekroe in Rijnsburg! In de kampen willen we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd bieden met leuke kampspelen, goed voedsel en natuurlijk verhalen uit de Bijbel !

Dat is onze Drive !

Overigens, de kamplocaties zijn ruim 1.400 km verwijderd van het onrustige gebied ! Dichtbij de Hongaarse grens in de Karpaten.

Werk je/ Werkt u liever met de handen, ga dan van 18 t/m 29 mei mee met Handen Wapperen 2020 (al weer het 14e jaar !) van Stichting Oekroe, om samen met Oekraïners een noodzakelijk gebouwtje voor kinderen/jongeren om te bouwen. Ruim 160 mensen, jonger en ouder, uit Rijnsburg, Katwijk en wijde omgeving, gingen u/ jou al voor ! De taal ? Geen probleem! Er zijn goede tolken. De minimum leeftijd is in principe 17 jaar. Er geldt geen bovengrens !

Kom dinsdagavond 26 november om 19.30 uur naar De Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg of als dat je beter uitkomt op 9 december naar De Poolster, Poolster 6 in Katwijk naar de informatieavond voor Kamp Oekraïne 2020 en Handen Wapperen 2020.

Je krijgt dan allerlei info te horen en te zien !

Neem ook een kijkje op de site: www.oekroe.nl. en op Facebook.

Info: 071-4022787 of 06-53714712

Jaap de Mooij

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X