Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /De jeugd komt ruim aan haar trekken tijdens het Noordzee Zomerfestival

Blog

De jeugd komt ruim aan haar trekken tijdens het Noordzee Zomerfestival

Van vrijdag 7 augustus t/m zaterdag 15 augustus 2015 vindt het gratis Noordzee Zomerfestival plaats in Katwijk aan Zee. Negen dagen lang staat Katwijk aan Zee, locatie het nieuwe Strandplein, op ook verschillende manieren in het teken van muziek en vermaak. Voor de jeugd is in de editie 2015 ruimschoots plaats ingeruimd :

surfen
Op vrijdag 7 augustus kan de jeugd van 8 t/ 16 jaar weer kennis maken met de Katwijkse golven in de clinic golfsurfen, die in samenwerking met de surfclub Brunotti Katwijk gehouden wordt. Surfpakken en –planken zijn aanwezig.

Lekker bezig
Op zaterdag 8 augustus is de festivaltent vanaf 16.00 uur voor de jeugd, die van een goeie band houdt. We hebben de jeugdformatie “Lekker Bezig” kunnen strikken. We gaan ervan uit, dat deze band onze jeugd lekker bezig houdt tot 19.00 uur.

Mini kinderfestival
Maandagmiddag 10 augustus wordt er een heuse gratis kinderbingo georganiseerd voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. In 3 rondes zijn leuke prijzen te verdienen. Een chipje en een drankje in de pauze wordt aan iedereen uitgedeeld. De bingo gaat geruisloos over in een kleurwedstrijd, waarvan de hoofdprijs “gratis pannenkoeken eten” is!
Ter afsluiting gaan alle tafels en stoelen van de vloer, die wordt omgebouwd tot een prachtige dansvloer. De Minidisco band speelt een uur lang live alle nummers, die ieder kind wel eens meegedanst en -gezongen heeft Lekker dansen en vooral meedoen !!

Tafeltennis
Maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus kan er in samenwerking met TTV Rijnsoever iedere morgen meegespeeld worden met de clinic tafeltennis. Van 10.00 tot 13.00 uur staan 4 tafeltennistafels opgesteld

Zeskamp
De zeskamp, die dinsdagmiddag 12 augustus op het programma staat is een uitgelezen gelegenheid voor vrienden teams. Onder het motto “we gaan tot het uiterste” kunnen jeugdteams van 8 t/m 16 jaar zich helemaal uitleven in een aantal sportactiviteiten op het strand voor de festivaltent. Opgeven van de teams kan via onze website www.noordzeezomerfestival.nl. Uiteraard kan je je ook gewoon melden bij de festivaltent en delen wij je in in een team. Er staan leuke prijzen ter beschikking voor de winnende teams.

Lego
Al een paar jaar staat de woensdagmiddag (13 augustus) gereserveerd voor de LEGO bouwmiddag. Vanaf 14,00 uur kan iedereen tot en met 12 jaar, die van de beroemde blokjes een mooie voorstelling kan maken meedoen. Ook nu weer zijn er mooie LEGO prijzen te verdienen en worden de 3 mooiste werken tentoongesteld bij Intertoys Katwijk.

Schatgraven
Traditie getrouw is er op vrijdag 14 augustus vanaf 14.00 uur de welhaast beroemd geworden schatgraverij. Dit jaar is het thema “Piraten”. Ieder kind kan verkleed als piraat komen en zoeken naar de schatkistjes, die verborgen liggen in het zand. Aansluitend liggen de springkussens al te wachten en kan naar hartenlust gesprongen worden.

Touwtrekken in de branding
De wat oudere jeugd (vanaf 16 jaar) kunnen samen een team (5 personen) vormen en een gooi doen naar het NK-touwtrekken in de branding. Dit jaar voor het eerst op zaterdagmiddag (15 augustus) vanaf 14.00 uur. Ook hiervoor zijn leuke geldprijzen te winnen, om bijvoorbeeld de clubkas van jouw vereniging te spekken. Opgeven kan via de website van het Noordzee Zomerfestival (www.noordzeezomerfestival.nl).
Wie gaat er met de grote beker vandoor ?

Genoeg te doen dus voor de jeugd tijdens het grootste gratis Festival van Nederland !

 

 

Geschreven door:Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X