Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /De gemeente Katwijk zoekt JOUW mening! Doe mee en vul de enquête in.

Blog

De gemeente Katwijk zoekt JOUW mening! Doe mee en vul de enquête in.

Kom je uit Katwijk en ben je 12 t/m 18 jaar oud? Geef je mening en vul de enquête in!

Doe mee aan het onderzoek jongerenparticipatie gemeente Katwijk voor Katwijkse jongeren van 12 t/m 18 jaar

Vanaf je 18e mag je bij de gemeenteraadsverkiezingen stemmen op een persoon die in de gemeente beslissingen zal nemen en regels zal maken over van alles en nog wat in de gemeente Katwijk. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over de aanleg van een sportveldje, de opening van een nieuwe plek waar jongeren in hun vrije tijd kunnen samenkomen, een koopzondag of belastingen.

Jij kunt als jongere jouw mening geven over de beslissingen van de gemeente door te ‘participeren’. Participeren betekent dat je kan meedenken en meepraten met de mensen van de gemeente. Je kan dan bijvoorbeeld aan de gemeente laten weten wat jij belangrijk vindt en hoe jij denkt dat iets het beste zou kunnen gebeuren. Dit kun je op heel verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door een vragenlijst via sociale media in te vullen, maar ook door af te spreken met een wethouder, raadslid of ambtenaar om in gesprek te gaan.

De gemeente Katwijk vindt het heel belangrijk dat jongeren betrokken zijn bij de plannen van de gemeente en hun mening hierover kunnen geven.

GEEF JE MENING!

Klik HIER om de online enquête in te vullen!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

  • j.krul

    Beantwoorden 14/02/202312:54

    Het nieuwe container beleid is een grote aanfluiting !!! De bewoners in de laagbouw van Katwijk die er eerst wel hebben gehad en geen nieuwe krijgen is gewoon Schandalig . De meesten hebben ook nog een tuin en hebben daar ook nog alval van . Ee nschand dat ze de bewoners naar de afvalbakken laten lopen of zet er meer bakken bij . Belasting betalen mag je wel maar verder laat de gemeente de bewoners Barsten . En schaf de hondenbelasting ook maar af net als zo gemeentes al hebben gedaan .Want de burgers betalen al genoeg en krijgen er te weinig voor terug !!!!!!!!

Laat een reactie achter

X