Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Dé foto’s van de EO-Jongerendag!

Blog

Dé foto’s van de EO-Jongerendag!

Jaaaa en hierbij de foto’s van de EO-Jongerendag!

Voor mij was het ’s morgens al vroeg dag. Half 7 de wekker, half 8 in de auto.. 9 uur in het Gelredome, en dan zie je een heel leeg terrein, wat zich binnen 2 uur moet gaan vullen met 30.000 man. Dat is veel. Toch is het aanblik van zo’n leeg buitenterrein wel heel mooi, je ziet iedereen stressen om hun kraampje op tijd op te zetten, om de laatste dingetjes te regelen. Want ja, in zo’n dag gaat veel tijd zitten.

Aangezien ik degene was die vanuit Kattuk.nl daar naartoe mocht, kon ik daar mijn perspas ophalen. Om kwart voor 1 was in de XNoizz studio een interview met dé headliner van die dag: Toby Mac. En ik mocht daar zijn! Om half 2 begon de show in het Gelredome (filmpje volgt, wát een spektakel!) en ook daar zijn de nodige foto’s geschoten. Ook heb ik even met The Afters en Kutless mogen kletsen. Wisten jullie dat de frontman van The Afters Nederlandse ‘roots’ heeft? Ik ook niet nee, maar hij kon een leuk woordje nederlands praten!

Kortom, zeker een herhaling waard deze dag.

Kijk, en geniet (voor degene die zijn geweest) nog even na met deze foto’s en haal vooral dat gevoel naar boven wat je die dag hebt gevoeld.

Enjoy!

Geschreven door:   Kaylee

Comments: 2

Laat een reactie achter

X