Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /De eerste Kattuk.nl oorkonde is uitgereikt!!

Blog

De eerste Kattuk.nl oorkonde is uitgereikt!!

Kattuk.nl test zoals jullie weten allerlei dingen voor jullie, onderlaatst nog hebben wij ons volgevreten aan pizza’s! Met het gevolg dat we de eerste paar weken geen pizza meer konden zien en ruiken of we werden alweer misselijk!! En dan hebben we het nog niet over al die kilo’s die er aan vliegen…

Om voor heel Kattuk zichtbaar te maken wie welke test heeft gewonnen bij Kattuk.nl, krijgen deze tenten nu een officiële Kattuk.nl oorkonde! Dus als je ergens binnenkomt en je ziet hem aan de muur hangen weet je dat het save is!

De eerste oorkonde hangt in Pizzeria Baraka hieronder vind je een filmpje dat we hebben gemaakt bij de overhandiging. De eigenaar van Baraka was erg blij met de oorkonde en was ook zeker trots op zijn toko! Wij van Kattuk.nl zijn nu al benieuwd naar de uitslag van de volgende pizzatest, wie zal er winnen? Zal Caïro zijn voormalige plek weer op komen eisen of blijft Baraka nummer 1… wie zal het zeggen, misschien komt er wel een nieuwe Pizzaria op de fel begeerde nummer 1!

Binnenkort gaat de redactie van Kattuk.nl een nieuwe test uitvoeren namelijk: De terassentest!

Dus hou de website in de gaten, want dan weet je waar je het beste kan zitten en waar totaal niet.

Ow www ja… uiteraard vergeten we T’ Wachtje niet, ook zij krijgen nog bezoek van ons met een oorkonde voor de gezelligste kroeg van Kattuk!

 

Geschreven door:   Redactie

Comment: 1

  • BachW

    Beantwoorden 16/06/201013:42

    Hoe vet! Erg leuk gedaan. Meer van dit soort dingen beste Kattuk.nl redactie! 🙂

Laat een reactie achter

X