Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /De Christian Surfers SurfXperience is terug!

Blog

De Christian Surfers SurfXperience is terug!

Na jaren verschillende evenementen, zoals een fundraiser diner en de SUPXperience, te hebben georganiseerd, keert Christian Surfers Holland terug naar haar roots. Op zaterdag 27 september organiseert de Nederlandse tak van de wereldwijde organisatie Christian Surfers International surflessen voor iedereen die kennis wil maken met deze sport. De volledige opbrengst gaat naar een goed doel in Indonesië, een van de surfmekka’s ter wereld.  De lessen worden voor 15 euro aangeboden voor anderhalf uur surfles inclusief theorie! 

‘We vinden het goed om iets terug te doen voor de mensen in Indonesië, een land dat surfers vaak de tijd en golven van hun leven geeft. Met het geld dat we ophalen met de SurfXperience worden surfboards gekocht om zo surfles te kunnen geven aan kinderen in Jakarta en Sumatra. Die kinderen hebben niets en komen vaak uit lastige thuissituaties. De ontspanning en het overwinnen van hun angsten en zichzelf geeft hen zo’n positieve energie, dat de surfboards essentieel zijn voor deze vorm hulp.’ licht Ingrid Schoneveld, een van de organisatoren van het evenement toe.  

Op zaterdag 27 september start de dag om 10.00uur -16.00 uur bij surfschool Katwijk die belangeloos aan deze dag meewerkt . De aanmeldingen kunnen per individueel of groep worden aangemeld. De lessen worden gegeven  vanaf 8 jaar en zwemdiploma verplicht. 

Opgeven voor de SurfXperience kan via info@christiansurfers.nl en meer informatie over Christiansurfers op christiansurfers.nl 

_DSC9153

 

_DSC3393

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X