Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /DC Choir: gewoon lekker zingen

Blog

DC Choir: gewoon lekker zingen

Iedereen die weleens staat te galmen onder de douche, de stereo op tien zet tijdens de afwas of de microfoon grijpt in een karaokebar, weet hoe ontspannend zingen kan zijn. DC Dance start daarom het DC Choir en DC Junior Choir. Gewoon even lekker zingen met z’n allen!

De vakantie is bijna voorbij, iedereen gaat langzamerhand weer naar school en aan het werk. Ook DC Dance maakt zich op voor weer een nieuw jaar dans, toneel en zang. Want dat je kunt dansen bij DC is algemeen bekend, maar wist je dat je er ook groepslessen Sing & Act voor verschillende leeftijden kunt volgen? En vanaf eind augustus, de start van het nieuwe seizoen, kunnen zangers en zangeressen er op maandagavond een uurtje tegenaan in het gloednieuwe DC Junior Choir voor 16+ en DC Choir voor 30+, onder leiding van musicalzangeres Gerlinde Vliegenthart.

Gewoon lekker zingen, niks meer en niks minder.

De nadruk tijdens de lessen ligt op gezelligheid. Wil je pop zingen? Dan zingen we pop. Wil je close harmony proberen? Doen we dat toch. Wil je iets meer weten over techniek? Dan krijgt je een slimme tips & tricks.

Zin in een optreden? Wordt geregeld. Alles ligt open, alles is mogelijk, zolang het maar lekker galmt! 

Meer info:
www.dc-dance.nl

DC dance

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X