Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Daverend applaus voor jongeren theaterstuk Prinses op de Flappen

Blog

Daverend applaus voor jongeren theaterstuk Prinses op de Flappen

Verslag en foto’s

Veertien juni was het zover; de première van Prinses op de Flappen. Na bijna vijf maanden van trainen stond deze voorstelling over geld, liefde en de liefde voor geld,  op het grote podium van het jongerencentrum Scum. Daarna gevolgd door nog drie voorstellingen met in totaal 250 bezoekers. Zij waren getuige van een modern sprookje over geld waarin gezongen, gedanst en serieus geacteerd werd.

Naast de jonge acteurs waren er nog veel meer jongeren van 12 tot 17 jaar die zich hebben ingezet. Zo hebben jongeren de gehele techniek met licht en geluid verzorgt, de decors gebouwd, de zaal klaargemaakt en koffie, thee en koekjes uitgedeeld. Jongeren van Kattuk.nl hebben gezorgd voor de PR, foto’s en filmopname van de voorstelling.

De acteurs waren: Leonie, Verona, Lotte, Melanie, Zyra, Freek en zijn understudy Peter, Iris, Quinty, Talina, Jeffrey en Peter. De techniek werd verzorgd door: Jaap, Wout Jan en Jason. Mike, Maaike en Sven van Kattuk.nl hebben decors gebouwd en foto- en filmopnamen gemaakt. Sara en Laura waren vliegende keep achter de schermen waardoor alles vlekkeloos en op rolletjes verliep. Langs deze weg willen we ze nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet, zonder hun harde werk was deze voorstelling absoluut niet mogelijk. Klasse!

Prinses op de Flappen is een initiatief van Welzijnskwartier uitgevoerd door jongerenwerker Nadine de Koning en ondersteund door het cultuurproject The Art Squad Katwijk (TASK). Jonge theatermaakster Danielle Minnee was verantwoordelijk voor het schrijven van het script en het trainen en begeleiden van de jongeren. Prinses op de Flappen werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818.

Klik HIER en HIER voor de foto’s

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X