Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Culturele workshops voor basisschoolleerlingen: nog meerdere plaatsen vrij!

Blog

Culturele workshops voor basisschoolleerlingen: nog meerdere plaatsen vrij!

SKC Poster A3Dit jaar wordt vanuit de Schoolkunstcommissie weer een uitgebreid programma van zo’n 50 culturele workshops voor basisschoolleerlingen, buiten schooltijd, aangeboden. Een kleine 400 kinderen hebben zich reeds aangemeld om mee te doen en een groot gedeelte van de workshops is dan ook al uitverkocht.

Bij een aantal workshops die vanaf eind februari starten zijn nog meerdere plaatsen vrij. Er is nog plek bij onder meer: Theater (10-12 jr.), Vorm Tekenspel, Klarinet (8-12 jr.), Djembe (8-12 jr.), Schilderen, Katwijks Next Topmodel (9-12 jr.), Prentenboek maken (6-7 jr.) en een aantal dansworkshops.

Inschrijven voor deze workshops is mogelijk tot vrijdag 14 februari. Inschrijven kan uitsluitend via het online inschrijfformulier op de website www.factorw.nl. U ontvangt hierna per mail nader bericht.

Het volledige programma, inclusief data, tijden, locaties, kosten en leeftijdsgroepen, is te vinden op www.factorw.nl Hier vindt u een overzicht van alle workshops, kunt u zien bij welke workshops nog plek vrij is en vindt u meer informatie over de inhoud van de workshops.

De schoolkunstcommissie is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Katwijk, het lokale onderwijs en de lokale verenigingen. Door deze samenwer­king is het mogelijk om een programma van kunst- en cultuuractiviteiten aan basisschoolleerlingen aan te bieden. Alle activiteiten zijn bedoeld om de schoolgaande jeugd kennis te laten maken met de diverse vormen van kunst en cultuur. 

De schoolkunstcommissie hoopt door deze kennismakingsactiviteiten een bijdrage te leveren aan het stimuleren van kunst en cultuur onder de jeugd en het stimuleren van een positieve houding van die jeugd ten aanzien van kunst en cultuur tijdens en buiten schooltijd. 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X