Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /Corona pop-up priklocatie in ’t Kwadrant in Katwijk gesloten

Blog

Corona pop-up priklocatie in ’t Kwadrant in Katwijk gesloten

De afgelopen periode haalden in totaal 811 mensen een corona herhaalprik in ’t Kwadrant in Katwijk. Hecht GGD Hollands Midden had daar 8 ochtenden een pop-up vaccinatielocatie. Op 27 januari was de laatste prikochtend in Katwijk. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers van de pop-up was 63 jaar en 95% kwam uit Katwijk.

In diverse andere gemeenten in de regio Hollands Midden zijn tot en met 2 februari nog pop-ups open, zie www.ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups. Daarna stopt Hecht GGD Hollands Midden met deze tijdelijke corona priklocaties. Voor Katwijkers is de vaste vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden in Leiden een goed alternatief om dichtbij huis en zonder afspraak een coronaprik te halen.

Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kun je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over coronavaccinatie en de tijdelijke en vaste vaccinatielocaties.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X