Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Coming Out Katwijk: een eerste terugblik

Blog

Coming Out Katwijk: een eerste terugblik

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Gisteren (vrijdag 11 oktober) was het Coming Out Day en ook in Katwijk was er dit jaar ruime aandacht voor. Hieronder een eerste verslag, wat foto’s, media, video van Podkat en Kattuk.nl, politiek, Tweets, en meer..

Item is in ontwikkeling, er volgen nog updates met o.a. interviews en blogs…

Vrijdag vlagt Katwijk Regenboog op Coming Out Day

Om 8:30 uur werd de Regenboogvlag onder ruime publieke belangstelling officieel gehesen in de tuin voor het gemeentehuis door Wethouder van Starkenburg samen met Peter Schaap van COC Leiden, Jeffrey Schreuder van Podkat en Remzi Sen van Kattuk.nl.

Daarna was het tijd voor het Regenboogontbijt op het Gemeentehuis waar de wethouder het gesprek aanging met jongeren uit de Katwijkse LHBT+ community. Een aantal Kattuk.nl vrijwilligers waren hier ook bij aanwezig, hun verslag volgt later… Ook een aantal jongeren betrokken bij de Meet-Up Homo-acceptatie die we op 27 november organiseren hebben hier met de wethouder gesproken.

Katwijk Actueel (met video): Gemeente zet grote stap richting Homo-acceptatie

Meet-Up: Jonge deelnemers Meet-up homo-acceptatie Katwijk gezocht

Coming Out Katwijk

Overzicht discussie op Twitter
Op twitter vlogen de vlaggen, berichten en persoonlijke meningen en die vanuit de lokale politiek heen en weer. (@CDA Katwijk: is jullie twitter stuk?)  Zelfs Esther Ouwehand deed een duit het zakje. Gister druk aan RT-en geweest om iedereen op de hoogte te houden. Hieronder een uitgebreid overzicht (zie voor alle tweets onze Timeline)

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X