Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /De Mannenpas

Blog

De Mannenpas

Mijn tepels hebben al een week lang de vorm van een vlaggenmast. Het was koud. Een oer Hollandse winter doet pijn. Ik was helaas niet de enige met klein leed. De in letters omgezette tranen van onze medemens kleurden mijn twitter timeline grauw in. Toen wist ik het, Nederland is doorgeslagen in de vrouwenemancipatie. We moeten weer terug naar de Mannelijkheid!

Vorige week stond ik al wachtende op een niet arriverende bus te kijken naar een man. Deze man had de uitstraling van een griesmeel pudding. Het was verschrikkelijk. Deze man zijn voeten waren omhuld door UGGs. U weet wel; Die met schapenwol bekleedde sloffen. UGGs zijn ervoor gemaakt om het mannelijk ras te pijnigen. Boven deze UGGs had diezelfde man een te strakke broek aan. De met gebakken lucht gevulde balzak werd hevig in de weggezeten, en dat was te horen aan de stem. Helaas was dit niet alles. Deze man rookte Marlboro-light. Wanneer je Marlboro-light rookt komt er roze rook uit je mond en het schijnt dat er geen tabak maar biologisch tarwegras in zit.

Deze man staat symbool voor de vervrouwing van de samenleving. We zijn te lief voor elkaar.

We moeten terug naar de basis, terug naar onze mannelijkheid. Dat houdt in geen vrouwensport meer op tv (Met uitzondering van Marianne Vos, over haar geslacht twijfelen we nog steeds), meer vlees en meer bier. We moeten weer laten zien wie de baas is.

Hoe gaan we dat doen? Simpel, een mannenpas. Deze pas zorgt dat de nep-mannen weer man worden. Klinkt hard, maar het is voor hun eigen bestwil. Wanneer je niet in het bezit bent van zo’n pas kan je eigenlijk niet veel. Je wordt getraind. Bij de supermarkten zullen ze vragen om je pas. Heb je die niet; krijg je alleen maar rundvlees mee. Om weer even man te worden. Bij de kroegen zullen poortjes komen, die gaan open wanneer je zo’n felbegeerde pas scant. Zonder pas, geen toegang.

Na een kleine 3 maanden met die pas wordt je getest. Over die test kunnen we nog niet veel zeggen, anders kunnen ze daarop trainen. Dus elke 3 maanden heb je weer de kans om man te worden.

En ook de vrouwen mogen hier blij mee zijn. Vrouwen zijn vanuit hun natuur opzoek naar bescherming. Die ‘tupperware-mannen’ kunnen dat niet bieden. Dus via deze pas en training krijgen jullie wat jullie nodig hebben.

Dus mannen, doe weer even alsof je een jager bent. Laat je van je beste kant zien, anders sterven wij uit. En dat lijkt me niet de bedoeling.

 

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X