Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Citymarketing zet kuilengravers in (UPDATE: CARTOON)

Blog

Citymarketing zet kuilengravers in (UPDATE: CARTOON)

Citymarketing Katwijk gaat studenten werven om kuilen te graven op het strand. Uit een onderzoek is gebleken dat badgasten graag in een kuil liggen en daar best wat voor over hebben.

“Ik denk dat de prijs per kuil op ongeveer 4,50 euro komt te liggen,” zei een medewerkster van Citymarketing Katwijk vrijdag tegen het AD.

Het onderzoek is afgelopen zomer gedaan onder driehonderd strandgangers. “Naast de vraag om betere toiletmogelijkheden bleken strandgangers – en niet alleen onze oosterburen – een opvallende behoefte te hebben aan kuilen in het zand.” De zegsvrouw garandeerde vrijdag dat het initiatief om studenten voor deze klus in te zetten geen 1-aprilgrap is.

Bron: AD

Update:

Cêlavíta hoofdsponsor strandkuilen Katwijk
Naar aanleiding van een recent onderzoek van Citymarketing Katwijk, waaruit bleek dat badgasten behoefte hebben aan een zogenaamde ‘strandkuil’, is besloten van start te gaan met het project ‘strandkuilen in Katwijk’. CêlaVíta heeft zich inmiddels aangemeld als hoofdsponsor van het strandkuilen project. Cêlavíta ziet een duidelijke link met haar nieuwe product ‘Verse Vleesjus’.

“Fantastisch dat Cêlavíta dit opmerkelijke project wil sponsoren. Voor Citymarketing Katwijk was het vanzelfsprekend al een grote stap: Strandkuilen zijn in Nederland toch een relatief onbekend fenomeen, aldus Wilma van Lent van Citymarketeer Katwijk.

De actie van CêlaVíta bij SuperdeBoer, waarbij consumenten worden uitgedaagd de meest creatieve juskuil te maken en deze in te sturen, past perfect bij het strandkuilenproject van Citymarketing Katwijk. Ook wij willen meer de diepte in”, aldus Jacqueline Croon Brand manager Cêlavíta. “Na de massale media aandacht voor initiatief van Citymarketing Katwijk en het feit dat Nederlanders blijkbaar behoefte hebben aan kuilen op het strand, dachten we meteen aan ons nieuwe product. Want hoe was oma’s verse vleesjus nou altijd het lekkerst? Precies, in een kuil.”
Persbericht Gemeente Katwijk

Zie ook:
https://hoax.blog.nl/nieuws/2009/02/26/strandkuilenactie-katwijk-toch-nep

https://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/duinenbollen/article4417487.ece/Strandkuilenactie_Katwijk_toch_nep

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X