Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Christian artist: Anthony Evans

Blog

Christian artist: Anthony Evans

Anthony Evans is een singer-songwriter en aanbiddingsleider uit Amerika. Hij deed mee met The Voice of Amerika, tot in de battle-ronde heeft hij mee mogen doen aan de wedstrijd. Maar daar hield zijn muzikale carrière niet op, mensen uit de muziekindustrie namen contact op met Anthony. Zijn muzikale carrière ging door. De battle vind je in het volgende filmpje, de linker man op je scherm is onze Anthony.

Anthony verteld over het lied ‘No condemnation’. ”Jarenlang leefde ik met schuld en schaamte. Het verlamde me en bracht me naar een plaats van zelfgenoegzaamheid. Ik had geen zin om dieper te graven in mijn relatie met de Heer. De waarheid van de Schrift in Romeinen 8: 1 inspireerde dit lied. Het is Gods belofte en herinnering dat Zijn offer is meer dan genoeg en nu niets kan je scheiden van Zijn liefde.” Dit is vertaald uit een document  op anthony-evans.com.

Het lied gaat over Gods genade, er is geen veroordeling meer voor wie in Jezus Christus zijn. We mogen leven zonder schaamte. Een prachtige boodschap in een prachtig lied. I love it!

Meer songs van Anthony Evans vind je hier en hier vind je zijn website.

Romeinen 10: 17. “Zo dan is het geloof uit het horen, en het horen door het woord van Christus. Geloof komt dus door het horen van het Woord, muziek die het Evangelie verkondigd is dan ook belangrijk. De muziek van Anthony is christelijk en alledaags, vind je het mooi? Zet het op je mobiel of koop een CD en geniet van de woorden die leven brengen.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X