Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/ChristenUnie /ChristenUnie lanceert verkiezingsprogramma ‘Waardevol voor Katwijk’

Blog

ChristenUnie lanceert verkiezingsprogramma ‘Waardevol voor Katwijk’

De ChristenUnie heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Onder de titel ‘Waardevol voor Katwijk’ wil de ChristenUnie geloof een stem geven. ‘We hebben drie speerpunten voor de komende verkiezingen’, aldus lijsttrekker Gerard Mostert jr. “Ten eerste willen we dat de zorg in Katwijk de komende jaren goed en dichtbij is. Dat mag wat ons betreft best geld kosten. Daar doen we niet benauwd over.” Een ander speerpunt van de partij is de schepping. “We hebben de aarde in bruikleen gekregen en daar moeten we goed voor zorgen.” Derde speerpunt is het bouwen van woningen voor jongeren en ouderen, voor gezinnen en alleenstaanden. “Door dat slim en duurzaam te doen, bouwen we aan een sterke samenleving. Nu en in de toekomst.”

Verschil maken
Volgens Mostert jr. stemmen mensen ChristenUnie omdat de partij de afgelopen jaren heeft laten zien dat het een betrouwbare, christelijke partij is en bereid om verantwoordelijkheid te dragen. “Wij kunnen het verschil maken in de Katwijkse samenleving.” De ChristenUnie zorgt er volgens Mostert voor dat Katwijk zichzelf blijft, dat de gemeente niet stil blijft staan en klaar is voor de toekomst van onszelf en die van onze kinderen. “We willen een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Waar tijd en ruimte is om te zorgen voor familie en naasten.”

Luisteren
De ChristenUnie heeft twee sterke wethouders en goede raadsleden geleverd na de laatste gemeenteraadsverkiezingen. “We hebben een goede lijst met bekwame mensen voor de nieuwe raadsperiode’’. In de komende maanden gaat de partij naast het gewone raadswerk, een drukke campagneperiode tegemoet. Met veel debatten en ruimte voor gesprek met de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. “Dit doen we niet alleen om mensen te overtuigen op de ChristenUnie te stemmen, maar juist ook om naar hen te luisteren”, aldus Mostert jr. “Wij hebben veel zin in de campagne.”

Website
De campagne wordt ondersteund met de website www.christenuniekatwijk.nl. Het verkiezingsprogramma ‘Waardevol voor Katwijk’  kan worden gedownload van de site.

Persbericht CU Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X