Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Christelijk jongerenfestival tijdens Veld van de Verbeelding groot succes

Blog

Christelijk jongerenfestival tijdens Veld van de Verbeelding groot succes

Zondag 20 juli 2014 stond het Veld van de Verbeelding van Welzijnskwartier geheel in het teken van het Christelijke jongerenfestival You Decide?! Dit festival werd georganiseerd door een enthousiaste groep jongeren in samenwerking met een aantal jongeren van Kattuk.nl.

Met veel enthousiaste performers, 300 bezoekers en 25 vrijwilligers kunnen we spreken van een zeer geslaagde eerste editie van dit Christelijke jongerenfestival. Jong en oud uit verschillende kerkelijke stromingen en mensen die hier niet aan zijn gebonden hebben elkaar kunnen ontmoeten en zich verbonden gevoeld in hun geloof. Na positieve reacties van bezoekers is dit festival zeker voor herhaling vatbaar.

Samen getuigen
De dag werd om 13:00 uur geopend met een kort woord door mede-organisator Marlijne Clavaux en een knallende dansperformance door God’s DC. Na deze aftrap ging het dak eraf in de grote ‘Worship’ tent. The Sound of Groove trad als eerste band aan terwijl de tent steeds meer begon vol te lopen. Hierop volgde de Hip-Hop groep Passie Posse, Kees de Vreugd, de Bethelband, Talitha Mugge en als afsluiter Romans Twelve. Behalve bands betraden ook enkele sprekers zoals Amy de Jager en Chris van Tol het podium om met de bezoekers te overdenken en te getuigen van hun geloof in God.

Bijbelverhalen voor kinderen
Naast de ‘Worship’ tent bevonden zich nog twee tenten op het terrein. In de ‘Oase’ tent konden bezoekers samen bidden of bijbelstudies volgen. Deze tent vormde een plaats van bezinning en overdenking. Ook aan de kinderen is gedacht, in ‘Visje’ werden bijbelverhalen verteld en konden de kleintjes zich laten schminken, samen zingen met gitaarspel of gewoon lekker kleuren en tekenen.

Tijdens het festival presenteerde World Servants zich en collecteerde voor hun goede doel, namelijk het bouwen van een school in Zambia. Door de collectanten is ruim €228,00 opgehaald voor dit fantastische doel.

Klik HIER voor alle foto’s

Geschreven door:   Marlijne

Geen reacties

Laat een reactie achter

X