Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Chatspreekuur op Hoezitdat.info. Voor vragen over seks, relaties, gezondheid, geld en studeren

Blog

Chatspreekuur op Hoezitdat.info. Voor vragen over seks, relaties, gezondheid, geld en studeren

Denk jij wel eens na over seks? Hoe het zou zijn, hoe het voelt en of je er al aan toe bent? Of ben je meer bezig met het effect van pillen slikken, indrinken voor je gaat stappen of het opsteken van een peuk? Welke risico’s neem je en wat kun je doen als het uit de hand loopt?

Of misschien heb jij totaal andere vragen…  Ben ik de enige met puistjes,  zweetvoeten,  hoofd- of buikpijn? Ben ik te dik? Te dun? Wat is normaal? Welke vervolgopleiding moet ik kiezen, blijf ik thuis wonen of ga ik op kamers? Wat komt er kijken bij het zoeken van werk?

Op www.hoezitdat.info vind je een antwoord op deze en andere vragen. Én je kunt via deze website gebruik maken van een chatspreekuur. Dit spreekuur is gratis en volledig anoniem.

Het enthousiaste team van Hoezitdat.info heeft veel ervaring. Zij luisteren, beantwoorden vragen en helpen je online eventuele problemen op een rijtje te zetten. Zij weten hier veel vanaf. Naast hulp en advies op Hoezitdat verlenen ze ook hulp in de gezondheidszorg of het maatschappelijk werk.

Vijf dagen per week kun je terecht op het chatspreekuur.

Chatspreekuur – www.hoezitdat.info/chatten  
Maandag 15.00 – 17.00 uur
Dinsdag 15.00 – 17.00 uur

19.00 – 21.00 uur

Woensdag 15.00 – 17.00 uur

19.00 – 21.00 uur

Donderdag 19.00 – 21.00 uur
Vrijdag 15.00 – 17.00 uur

Zit je niet goed in je vel, ben je iemand verloren of heb je bijvoorbeeld geldzorgen? Via Hoezitdat.info kun je  ook zelf aan de slag. Door aanmelding bij Hulp Online krijg je een  eigen digitale hulpomgeving. Jíj bepaalt hier zelf hoe je hulp wilt krijgen.  Je kunt er je doelen stellen, zoeken naar tips en mogelijke oplossingen of een online training of groepscursus volgen. Wil je iemand spreken, dan kun je er ook chatten. Je gesprek wordt bewaard, zodat je het later nog eens rustig terug kunt lezen.

Hoezitdat is de jongerenwebsite van de Centra voor Jeugd en Gezin in de regio Zuid-Holland Noord. Hulp Online van Hoezitdat gebruikt dezelfde omgeving als Kwadraad Hulp Online. De maatschappelijk werkers van Kwadraad maken deel uit van ons team.

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X