Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /CDA: Politiek Café Duurzaamheid met Henri Bontenbal

Blog

CDA: Politiek Café Duurzaamheid met Henri Bontenbal

Aanstaande vrijdag, 2 september, bezoekt Tweede Kamerlid Henri Bontenbal (woordvoerder klimaat en energie) onze regio, om met leden en andere geïnteresseerden te praten over een zeer actueel onderwerp, namelijk duurzaamheid en energie.

Energieprijzen

Mede als gevolg van de oorlog in Oekraïne zijn de energieprijzen zeer sterk opgelopen. De landen van de EU hebben zich ten doel gesteld om zo snel mogelijk onafhankelijk te worden van Russisch gas. Daarnaast ligt er de klimaatdoelstelling, naar een CO2-neutrale samenleving. Grote onderwerpen, waar Henri dagelijks mee bezig is en binnen en buiten het CDA als deskundige wordt erkend. Duurzaamheid en energie zijn dus onderwerpen die om onze aandacht vragen, ook in onze regio. Een belangrijke vraag blijft daarbij: hoe houden we energie betaalbaar? Genoeg stof tot discussiëren dus!

Meld je nu aan!

Daarom organiseren de gezamenlijke CDA afdelingen in de Duin- en Bollenstreek samen met het CDJA Duin- en Bollenstreek op 2 september een politiek café over dit onderwerp. Locatie: ‘Enjoy’, Hoofdstraat 167A in Sassenheim. Inloop is om 18:30 en om 19:00 uur start het programma. Vanwege de beperkte ruimte willen wij u vragen om uzelf van tevoren aan te melden: s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl.

Hopelijk tot ziens!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X