Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /CDA: Meer inzet op drugspreventie

Blog

CDA: Meer inzet op drugspreventie

CDA Katwijk wil voorlichting jongeren over gevaren drugsgebruik versterken

Er komt een meting van het rioolwater op drugs. In maart stelden CDA-raadsleden Dick Oudwater en Jacco van Duijn vragen aan het gemeentebestuur over het drugsgebruik in Katwijk. 

Controles

Zij wilden weten – na bezorgde geluiden van Politie Katwijk – ZH, boa’s en jongerenwerkers – hoeveel en wat voor drugs er in onze gemeente worden gebruikt. Om ook de drugscriminaliteit goed te kunnen aanpakken, pleitte het CDA voor periodieke controles van het rioolwater op drugs, uitgevoerd door een officieel wateronderzoeksinstituut.

Meer voorlichting

Mooi dat het gemeentebestuur nu in antwoord op het CDA laten weten dat zij bereid zijn om een 0-meting te doen en deze na een nader te bepalen tijd te herhalen. Wat het CDA betreft wordt er door de gemeente nog meer ingezet op drugspreventie. Platform Kocon, een lokaal samenwerkingsverband op het gebied van alcohol en drugs in de gemeente Katwijk, is daarbij een waardevolle partner. Verder wil het CDA de voorlichting aan jongeren over de gevaren van drugsgebruik versterken.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X