Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /CDA Jongeren organiseren Duin- en Bollenstreek Pubquiz

Blog

CDA Jongeren organiseren Duin- en Bollenstreek Pubquiz

Op 15 januari organiseeerden de jongeren van het CDA voor het eerst de Duin- en Bollenstreek pubquiz, gecombineerd met hun jaarlijkse digitale nieuwjaarsborrel.

Onder de feilloze leiding van secretaris Guylaine Loos (Lisse) en voorzitter Jaap Hoogeveen (Noordwijk) streden maar liefst 17 teams om de felbegeerde eerste plaats van de pubquiz.

De vragen waren ingedeeld in vijf categorieën en gingen over de Duin- en Bollenstreek. Vragen over het aantal hockeyverenigingen in de streek, de lengte van de corso en de bijnaam van het oosterduinse meer kwamen voorbij.

De eerste plaats ging uiteindelijk naar Team Teylingen met deelnemers Jens Mekking en Wim de Winter. Met een verschil van één punt werden deze opgevolgd door een van de teams uit Lisse (Ben en Maxime Lanser).

Na de quiz was het nog lang gezellig met de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. “Dit jaar digitaal maar dat maakte het er niet minder gezellig op” aldus voorzitter Jaap Hoogeveen die nog lang bleef plakken. “Leuk om iedereen weer te spreken zo in het nieuwe jaar”.

De deelnemers waren het er unaniem mee eens: Volgend jaar komt er zeker een tweede editie van de Duin- en Bollenstreek Pubquiz.

Vind je het ook leuk om eens mee te kijken met een van de activiteiten van het CDJA Duin- en Bollenstreek? Neem contact met ons op, Facebook.com/CDJA-Duin-en-Bollenstreek.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X