Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /CDA-jongeren klaar voor verkiezingen

Blog

CDA-jongeren klaar voor verkiezingen

De CDA-jongeren in de Duin- en Bollenstreek zijn klaar voor de verkiezingen. In de Duin- en Bollenstreek staan er 12 CDA-jongeren op de CDA kandidatenlijsten. Landelijk doen er 803 CDA-jongeren mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het hoogste aantal ooit.

“Het is goed om te zien dat er in de streek veel jongeren betrokken zijn bij het CDA en onze jongerenafdeling het CDJA Duin- en Bollenstreek. Dit heeft zich vertaald in veel jongeren op de kandidatenlijsten. Ons doel is in elke gemeente minstens één CDA-jongere in de gemeenteraad”, aldus CDJA Duin- en Bollenstreek voorzitter Guylaine Loos.

In de Duin- en Bollenstreek staan er zeven jongeren in de top-10 van de CDA kandidatenlijst. In Lisse is dat Merlijn Heemskerk (8), in Hillegom Bob Vink (6), in Katwijk Remco van Zuijlen (7) en Jacco van Duijn (8), in Noordwijk Max Uphoff (5) en in Teylingen Guylaine Loos (3) en Wim de Winter (7).

Wilt u kennis maken met de CDA-jongerenkandidaten? Op 16 februari a.s. om 19:30 uur organiseert het CDJA Duin- en Bollenstreek een online “meet & greet”. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar duinenbollenstreek@cdja.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X