Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/D66 /Carin Tawfik nieuwe fractievoorzitter D66 Katwijk

Blog

Carin Tawfik nieuwe fractievoorzitter D66 Katwijk

Ralf Boland stopt als fractievoorzitter van D66 Katwijk. Per 1 september neemt Carin Tawfik (21 jaar) het stokje van hem over.

Na acht jaar in de gemeenteraad van Katwijk heeft Ralf Boland besloten te stoppen als raadslid en fractievoorzitter van D66 Katwijk. Carin Tawfik zal het stokje van hem overnemen. Het afscheid  van Ralf en de benoeming van Carin zullen plaatsvinden op 1 september.

„Het wordt steeds ingewikkelder om mijn tijd te verdelen tussen het raadswerk, mijn normale werk en mijn vrouw en jonge kinderen,“ aldus Ralf over zijn besluit „Ik wil graag meer tijd hebben met mijn gezin en mij focussen op mijn nieuwe functie bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.“ De fractie en het afdelingsbestuur hebben veel respect voor de wijze waarop Ralf invulling heeft gegeven aan zijn rol als lijsttrekker en fractievoorzitter. In een periode van acht jaar is er dankzij D66 minder bezuinigd op de verenigingen en maatschappelijke voorzieningen, meer aandacht voor verduurzaming en wordt er gewerkt aan de verbetering van de huisvesting van de scholen.

Ralfs opvolger Carin begint vol vertrouwen aan het fractievoorzitter- en raadslidmaatschap. „Ik voel me vereerd om de Kattukse, Valkenburgse en Rijnsburgse inwoners te vertegenwoordigen. Keer op keer worden inwoners onvoldoende betrokken bij nieuw beleid, en ik vind dat dit onderdeel is van oude politiek. Haalbare oplossingen voor bijvoorbeeld meer groen en minder verkeersproblemen werk je namelijk altijd sámen met inwoners uit. Hier wil ik mij onder andere dan ook keihard voor inzetten!”

Ralf blijft de komende tijd op de achtergrond actief bij de Katwijkse politiek. Hij zal zijn kennis en ervaring blijvend met de fractie delen. Daar zijn we als D66 Katwijk erg blij mee. Ralf: „We hebben een ijzersterk team dat zich ontzettend hard inzet voor de inwoners. Ik heb ook veel vertrouwen in Carin als fractievoorzitter.“ Samen met burgerlid Bert Tibben zal Carin het D66 geluid blijven uitdragen en samen bouwen aan een groener en socialer Katwijk.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X