Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Burgemeester en wethouder lanceren Digitaal Plein Katwijk

Blog

Burgemeester en wethouder lanceren Digitaal Plein Katwijk

Met één druk op de knop hebben burgemeester Cornelis Visser en wethouder Corien van Starkenburg woensdag 30 oktober het Digitaal Plein Katwijk gelanceerd. Het begon met een jongere, verslingerd aan de vloggers terwijl haar ouders dachten dat zij huiswerk deed. Vloggers, Instaposts, Sexting, wat moet je er mee als ouders van opgroeiende kinderen?

Digitaal Plein Katwijk
Het Digitaal Plein Katwijk is een eigentijdse, integrale toegang tot informatie, begeleiding, hulp en verwijzing bij leefstijlvragen. Aan de voorkant de website, aan de achterkant alle organisaties die hun kennis en ervaring leveren aan het Digitaal Plein, met daartussen de contactpersonen.

Minidisco
Door een unieke samenwerking tussen het Digitaal Plein Katwijk en Minidisco is er speciaal voor deze gelegenheid een nieuw nummer geschreven en is er een bijbehorende videoclip! Leuk om aan te zetten voor de kinderen, stiekem ook wat te leren en het gesprek aan te gaan!

De website is te vinden op: https://digitaalpleinkatwijk.nl/

EINDE BERICHT

Van de redactie: de informatie op het digitale plein is bedoeld voor Katwijkse ouders van opgroeiende kinderen, niet voor jongeren. Achter de schermen gaan we de komende tijd, samen met Platform Kocon en andere betrokkenen, hard aan de slag om de informatie ook voor Katwijkse jongeren beschikbaar te maken, in ‘jongerentaal’. Onder andere via de rubriek jongereninfo op Kattuk.nl en Social Media. We houden je op de hoogte!!!

20191030_172838 20191030_172921 20191030_174940

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X