Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Boekreview door PreppyWriter: Seksleven – Linda de Munck

Blog

Boekreview door PreppyWriter: Seksleven – Linda de Munck

Om eerlijk te zijn twijfelde ik in het begin ontzettend erg of ik dit boek, over seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken, wel zou kopen. Ik wist ongeveer wel wat me te wachten zou staan, aangezien ik Linda de Munck (schrijfster van dit boek) al voor langere tijd via YouTube en Instagram volgde. Maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en kwam Seksleven binnen twee dagen bij mij door de brievenbus.

En wat ben ik blij dat ik dit boek gekocht heb! Linda omschrijft eigenlijk alle aspecten van/over liefde en seks. Dit doet ze vanuit haar eigen perspectief en met een aantal voorbeelden van deskundigen, volgers of bekende van haarzelf. Ik vind dit een hele fijne manier van het brengen van dit onderwerp, aangezien er zo veel verschillende meningen hierover zijn. Verder geeft Linda kijk en luister tips en advies over hoe jij bepaalde dingen aan kan pakken binnen een relatie bijvoorbeeld.

Dit boek biedt een soort veilige thuishaven om jezelf in te kunnen vinden en te begrijpen wat je zelf als (vooral puber) soms mee maakt en/of voelt. Zo kon ook ik mij in veel dingen vinden en was ik na het lezen hiervan bijna opgelucht dat ik niet de ‘enige’ ben die bepaalde dingen ervaart.

Ik raad dit boek dan ook aan iedereen aan. Ik denk dat vooral voor jonge meiden en vrouwen dit een leerzaam en educatief boek is als het gaat om seksualiteit. Desalniettemin kunnen jongens en mannen Seksleven net zo goed lezen en er zeker ook wat van opsteken. Verder zeg ik dat als je in een relatie zit sommige stukken ook erg interessant zijn om samen met je partner te lezen en eventueel toe te passen.

Door: PreppyWriter

Kopen Bol.com

Lenen Aanvraag via Bieb Katwijk

Geschreven door: PreppyWriter

Comment: 1

  • Linda de Munck

    Beantwoorden 25/06/202010:20

    Wat lief, zeg! Bedankt ❤️

Laat een reactie achter

X