Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Boekrecensie: Wild Water

Blog

Boekrecensie: Wild Water

Boekrecensies door Janaika.

“Hoe laat komt de zon op?” vroeg hij. Dat waren de laatste worden die hij, bij leven en welzijn, zou uitspreken.

Dit is niet zo’n dik boek. Het boek telt 280 bladzijden die zich heel hectisch afspelen.
Dit omdat er af en toe mensen vanuit het niks op duiken in het verhaal zonder inleiding of uitleg. Het boek had makkelijker omschreven kunnen worden, met mooiere zinnen, omdat naar mijn gevoel sommige zinnen niet af waren. Verder is het verhaal wel interessant.

Het verhaal gaat over Anne Rombouts en haar jongere ‘vriend’ Wessel. Ze gaan naar Katwijk omdat Anne’s man Henk-Jan er niet achter mag komen, dat ze een affaire hebben. Anne en Wessel zijn voor het eerst samen. Als ze in een huisje zijn, steekt de storm verder op en breken de dijken door. Je leest over het verhaal van Anne en Wessel, maar je leest ook diverse andere verhalen.

Als er een leeftijd aan dit boek gegeven zou moeten worden is dat 18+. Dit is een aanrader als je van thrillers houd. Het aparte aan dit boek is dat het zou kunnen gebeuren, maar gelukkig is dat heel onwaarschijnlijk.

Ik vond het zelf geen leuk boek, het was te hectisch en te onafgemaakt. Ik had moeite om door het boek heen te komen, omdat er veel moeilijke woorden instonden. Daardoor had ik moeite om door het boek te komen en deed er langer dan normaal over om het boek uit te lezen. Het lastige eraan is dat er soms personages in kwamen en dat je zou denken; “waar komt hij nou weer vandaan”. Sommige stukken waren heel onduidelijk geschreven en het ging allemaal te snel van het ene stuk naar het andere stuk.

Op een schaal van 1 tot 10,
krijgt dit boek een 5,5

Hij krijgt een 5,5 omdat ik het zelf niet zo’n goed boek vond. Er gaan punten vanaf omdat het boek té hectisch was, onduidelijk en naar mijn gevoel onafgemaakte zinnen. De hoofdpersonages waren niet zoals verwacht, daarom ook minpunten, maar omdat ik het knap vind dat hij toch een boek in elkaar heeft gezet wil ik hem geen onvoldoende geven.

Geschreven door: admin

Geen reacties

Laat een reactie achter

X