Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog: P(r)epTalk

Blog

Blog: P(r)epTalk

Ze zeggen altijd dat lachen gezond is… nou geloof me dit weekend kwam ik niet meer bij!! Ondanks dat het wel een super stomme opmerking was over mijzelf, heb ik denk ik in geen jaren zo erg om iets gelachen.

Ik heb dus met iemand van iets ouder een best goed gesprek gehad, alleen heeft zij tegen mijn tante gezegd dat ze echt kan merken dat ik nog zo’n ”Klein meisje” ben en dat ze dat wel grappig vind.

Toen ik het hoorde, barste ik in lachen uit. Het is toch geniaal om dat te horen, vooral als het niet eens echt waar is, van iemand die niet eens zo heel veel ouder is dan jij zelf. Nu is het dus zo dat toen ik het gehoord had, ik echt dacht “Ik een klein meisje?!”.

Ik ben er namelijk heilig van overtuigd, dat ik  helemaal GEEN klein meisje ben!!

Naderhand besefte ik pas, dat het eigenlijk een hele stomme opmerking was, want het is niet leuk als mensen je door leeftijdsverschil niet heel serieus nemen of dat ze anders naar je gaan kijken. Maar weet je, ik zit er niet mee… het is niet fijn als iemand dat zegt en dan moet je onthouden dat het aan diegene zelf ligt en niet aan jouzelf!  

Zo’n typisch weekend avontuurtje was dit, vet lollig vond ik zelf! Al snapte ik mijn tante ook wel, zij vond het namelijk best erg dat er zoiets over mij gezegd werd. Begrijp me niet verkeerd, maar sommige dingen, zoals dit dus, moet je totaal niet serieus nemen. Serieus zijn of doen, vind ik nogal saai… ondanks dat het soms moet!  

Nu moet ik helaas alweer afsluiten, want er zitten (of staan) mij nog meer interessante dingen te doen. Voor nu was dit hopelijk een beetje leerzaam? *denkt heel diep na over haar eigen vraag*  

Dikke knuffels Prep 😉 

prep-2

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X