Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Werkweek a la Prep

Blog

Blog PreppyWriter: Werkweek a la Prep

Poe poe, de afgelopen week was wel heel indrukwekkend. Mijn werkweek, naar Berlijn, heeft zeker diepe sporen nagelaten. Vanaf de ontiegelijk lange busreis tot het hoogtepunt van de Berliner Dom, mijn klasgenoten en ik hebben ervan genoten!

Allereerst moet ik bekennen dat ik in de eerste al stond te brullen dat ik tijdens werkweek naar Berlijn wilde gaan. Dus toen het er uiteindelijk op aan kwam was mijn enthousiasme niet meer te houden. Een aantal weken van tevoren werden er al plannen uitgestippeld, zodat ik niks zou vergeten. Ook werd iedereen geïnformeerd over wat hij/zij voor souvenir wilde, als laatste alles nog snel gedubbel checkt gewoon voor de zekerheid en… tada ik was ready to go.

De laatste week voor Berlijn was zenuwslopend, de nieuwe pyjama was binnen en het enige wat ik nog kon hopen was dat het net zo geweldig zou worden als dat ik het mijzelf voorstelde. Zo gezegd zo gedaan, ik ging naar Berlijn en er was geen weg meer terug, toen het opeens als een bom insloeg. Mijn ouders zouden niet mee gaan, NIET?! Het enthousiaste gedoe van voorheen ebde een klein beetje weg, vervolgens ontstond spanning, voor het missen van mijn ouders, vlak voor ik wegging. Eén ding was zeker, die busreis zou niet al te soepel verlopen.

Eenmaal in Berlijn aangekomen keek iedereen zijn ogen uit, letterlijk ik zag die oogbollen rustig uit hun kassen rollen en niet vergetend de vliegen die in ieder zijn mond vloog… uhm mond dicht allemaal? Even series het was alsof we op een hele andere wereld terecht gekomen waren en dan overdrijf ik niet. Het was drukker dan in Amsterdam, gezelliger dan hier in Katwijk en bovenal vele malen indrukwekkender dan dat ieder zich ooit had voor kunnen stellen. Althans dat vond ik… er waren er natuurlijk ook bij die aan het piepen en steunen waren door die veel te lange busreis die ze achter de rug hadden.

Maar aan het eind van de week had iedereen een lach op het gezicht en een hoofd dat leek alsof het in geen jaren meer normaal rust had gehad. Oftewel, iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en we hebben er een knaller van gemaakt! Als je meer details wilt over Berlijn, ga er dan zelf eventjes heen… want dat wil je niet missen!

Dikke knuffels, Prep. 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X