Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter : Wereld vol Hufters!

Blog

Blog PreppyWriter : Wereld vol Hufters!

Even straight to the point… er lopen f*cking veel hufters rond op de wereld!! Onbeschoft en zonder enig respect. Nu heb ik het niet eens over alle klootzakken…..die er ook nog zijn.

Ten eerste wil ik even kwijt dat je met je poten van andermans spullen moet blijven, omdat het gewoon totaal respectloos is en onbeschoft.

Ten tweede moeten sommige mensen echt heel goed na gaan denken over andermans gevoelens. Ik bedoel….. je gaat toch niet iemand uitschelden om vervolgens te zeggen dat het kwam omdat je diegene leuk vindt (niet dat ik dat heb meegemaakt maar toch). Wat jij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet! Shit man… die zin is echt waar, ga daar maar eens over nadenken. * kijkt bedenkelijk *

Vervolgens vind ik het ook belachelijk dat als iemand iets bijvoorbeeld niet leuk vindt en hij/zij zegt het, dat je dan lacherig gaat doen en net doet alsof het je niks uitmaakt. Zo lullig en zielig vind ik dat, jij wilt namelijk ook serieus genomen worden als het moet.

Verder kan ik mededelen dat ik echt klaar ben met pesters! Ook al is het zo vaak gezegd en praat je er zo vaak over, het stopt gewoon niet.
Laatst had er iemand straf en toen hoorde ik allemaal tieners roepen “Ja, ze moest janken!” en “Ik ga dat ook doen als ik straf krijg, huilen”. Denk je als pester zijnde dat je stoer bent? Want dan is het antwoord nee! En natuurlijk snap ik dat je onzeker bent over van alles en nog wat, maar dan hoef je toch niet anderen onzeker te maken…? Onzeker zijn is niet erg. Alle tieners hebben er last van, zelfs ik.

Oké, nu al mijn ‘woede’ eruit is, ga ik weer verder met het bedenken van nieuwe gedichten!

Dikke knuffels Prep 😉

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X