Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Weer naar School?!

Blog

Blog PreppyWriter: Weer naar School?!

Soms heb je even uitstel nodig, voor extra rust. Dat had ik dus ook, een hele lange uitstel wat ook te maken had met mijn heerlijke vakantie. Maar hier ben ik dan weer, fris en fruitig met een nieuwe blog.

Ten eerste heb ik een heleboel vragen. Hoe was jullie vakantie?? Heb je lekker liggen bakken op het strand, met onweerstaanbare weer? Of zat je ergens in verwegistan waar niemand je heeft kunnen vinden? Of ben je gaan werken, omdat je wilt sparen voor het komende jaar? Hoe en wat je ook hebt gedaan, ik hoop dat je er veel plezier in hebt gehad. Want nu is het bijna over…echt waar.

En als je dit hier boven allemaal niet hebt gedaan, ga ik ervanuit dat je je rustig hebt gehouden en lekker niks  heb zitten doen, zelfs niet aan school denken, want daar kunnen we ons nu een klein beetje zorgen over gaan maken. Alle schoolspullen liggen er al in kleur en geur, bij de Hema, en de agenda’s – die met sierlijke letters versierd zijn – zijn niet meer uit de winkel weg te denken. Echt waar! Laatst kwam ik in een super-de-luxe boekenwinkel en daar lagen ook een stuk of twintig verschillende agenda’s, in een boekenwinkel potverdrie!

Tja… we moeten er dan echt aan gaan geloven, school komt dichter en dichter bij. Diepe zucht, ik weet het, voor mij duurde deze vakantie ook veel te kort en er mogen best wat weekjes achteraan geplakt worden, gewoon omdat dat lekker is. Al moet ik wel zeggen dat het komende schooljaar extra spannend voor mij – en nog vele andere natuurlijk – is, want *trommel geroffel* ik ga mijn EXAMEN jaar in. En dat voel je toch wel eventjes als je eraan zit te denken, maar ik zit het meest te broeden op mijn geniale plan – dat ik nog niet heb maar wel snel krijg – voor een examen stunt.

Nu wil ik iedereen alvast een heel fijn schooljaar, of in ieder geval draaglijk, wensen en (als je deze week nog vrij bent) nog een goeie vakantie verder!

Dikke knuffels en een heel fijn schooljaar, Prep. 😉

 

 

 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X