Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Vuurwerk shows en Goeie voornemens

Blog

Blog PreppyWriter: Vuurwerk shows en Goeie voornemens

Het wordt aftellen, want ook oud en nieuw komt er weer aan! 3…2…1… Vuurwerk! Ook 2017 gaan wij knallend in. Voor ik het vergeet, wil ik even zeggen dat ik hoop dat iedereen na oud en nieuw al zijn/haar vingers en ogen nog heeft! Keep it safe! Hier nog even alle regels voor veilig vuurwerk afsteken → 

Natuurlijk, ik ga zelf ook knallen en totaal niet stil zitten. Vooral die rottige rotjes vind ik geweldig, maar toch zie ik er ook de gevaren van in. Ik kan nu weer een preptalk gaan houden over hoe gevaarlijk vuurwerk kan zijn en blablabla… maar eerlijk gezegd moet je dat onderhand nu wel weten. En daarbij ik weet hoe stront eigenwijs wij pubers kunnen zijn! Gewoon een aansteker gebruiken man… dat lontje ken me niks schelen! Tja, totdat het fout gaat… dan baal je en heb je een groot probleem. Al moet ik wel zeggen dat die vuurwerk shows enz. echt geweldig gaaf zijn! Met al die mooie kleuren en harde knallen, heerlijk.

Verder hoort er bij een nieuw jaar ook nieuwe goeie voornemens…uhu. Eerste punt, meer schrijven. Tweede punt, nog meer leuke dingen doen met vriendinnen. Derde punt, gezond blijven leven en lol hebben. Ja, ik denk dat dat het was. Mijn goeie voornemens voor eten is puur, omdat ik gezond wil blijven en mijn voornemen van schrijven heb ik om het feit dat ik schrijven echt super leuk vind en dat ik er plezier in heb.

Kijk, nu snap ik ook wel dat iedereen een hele waslijst met goeie voornemens kan maken, maar dan is de fun van het jaar er al af als het nog niet eens is begonnen. Daarbij is het wel leuk om zo’n klein lijstje te maken. Overigens zijn goeie voornemens wel heel leuk en goed! Positief naar het nieuwe jaar kijken is daarom ook heel belangrijk. Denk maar aan alle leuke avonturen van afgelopen jaar, daar word jij toch ook blij van? Nou met dat in gedachte moet (mag) je een lijstje maken en opschrijven wat je nog beter had kunnen/ willen doen en tada je hebt een voornemens lijstje ;). Ach, wat komt dat komt en daar moeten we voor nu blij mee zijn!

Knallend nieuw jaar en ik zie jullie in 2017!

Dikke knuffels Prep.

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X