Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Valentijnsdag…

Blog

Blog PreppyWriter: Valentijnsdag…

De dag waarop je je geliefde (extra) lief hebt, alleen vind ik het soms totale bullshit.

Met alle respect en liefde hoor, maar ik vind persoonlijk dat je als je een vriend, vriendin of iemand anders hebt waarvan je houdt, dat je diegene elke dag van het jaar lief moet (kan) hebben. Tuurlijk is zo’n Valentijnsdag de ultieme voorzet om je crush/ geheime liefde een teken te geven en/of om iemand gewoon zomaar een lief berichtje te sturen. Ik ben het er dan ook helemaal mee eens dat die dag er is, alleen om dan als je single bent een hele bak ijs te halen en huilend voor de tv te gaan zitten, vind ik een beetje overdreven.

Ik moet wel zeggen dat ik op school heel erg met alle stelletjes die er waren te doen heb hoor, je zal maar een serenade/roos krijgen in het bij zijn van de hele klas… niks voor mij. Dat is ook één van de redenen dat ik het er niet over heb met mijn vriendinnen, aangezien zij het nog wel leuk vinden om mij met een serenade of roos voor gek te zetten voor de hele klas! Wat ik trouwens wel moet toegeven, is dat ik de Valentijns-sfeer wel super mooi vind. En de rozen op school doen ook echt hun kleurrijke werk!

Het enige echte minpunt vind ik dat ik geen enkele kaart voorbij heb zien gaan!! Waar zijn die romantische gedichten gebleven mensen? Of ben ik de enige die met Valentijnsdag een dikke romantische dichtbrief verwacht? Misschien moet ik later zelf de actie gaan voeren… zodat er weer kaarten in het spel komen, want zeg nou zelf stiekem zitten we allemaal op zo’n vette liefdesbrief te wachten!

Last but not least wil ik iedereen nog een hele fijne dag wensen, met uiteraard veel liefde! Tot volgende week.

Dikke knuffels Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X