Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Trampoline bedden en late night conversaties

Blog

Blog PreppyWriter: Trampoline bedden en late night conversaties

Krak! Een geluid wat je liever niet hoort als je op een bed springt. Tuurlijk maakt het niet uit welk bed, wat er wel toe doet is dat je niet meer kunt springen!

Kinderachtig? Hoe kom je erbij *kijkt onschuldig weg*. Serieus, wat is er nou leuker dan op een bed springen en doen alsof het een trampoline is? Exact! Er is gewoon niets leukers en boeiend dat het misschien ‘kinderachtig’ is. Weet je wat ik ervan vind? Super Mega Vet Cool!!!

Als het kon… zou ik elke dag op een bed willen springen. Krijg je ook gelijk je dagelijkse beweging. Zie op bedden springen heeft heel veel voordelen. Eén min puntje is, dat als je dus een raar krakend geluid hoort je direct moet stoppen. Voor de rest is het zo dat je gewoon zooooo gelukkig en blij word van springen op een bed. Net alsof je kan vliegen, oké dit is wel een beetje heel overdreven sorry. Maar wat ik probeer te zeggen, is dat gewoon MOET springen op bedden… het liefst zoveel mogelijk! Grappig is dat ik vanochtend ook nog heb gesprongen. Wat mij nog gelukkiger maakte, was dat ik lekker gek kon doen. Dat heb je namelijk ook nodig, even los gaan en raar doen *glimlacht tevreden*.

Verder kan ik je mededelen dat late night conversaties ge-wel-dig zijn. Vooral wanneer je een spannend spel aan het spellen bent, waarbij je heftige discussies moet voeren. Niet de hapjes vergeten! Nee, maar het is gewoon bijzonder hoe dichtbij elkaar je komt als je zo’n inspannend spel moet spellen. Je kan elkaar namelijk niet vertrouwen en toch moet je op de een of andere manier met elkaar samen werken. Trouwens op Whatsapp samen met vrienden tot laat appen is ook grappig. Helemaal als je stiekem moet doen, omdat je ouders er anders achter kennen komen. Niet te vergeten! In het donker met iemand praten is vele male leuker en gezelliger ook dan in het licht. Naar mijn mening is s ’avonds met mensen, tieners en dergelijken praten gewoon het aller vetst!

Pff… de avond begint al te vallen. Ik ga maar een late night conversatie starten! Dikke knuffels Prep 😀

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X