Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Slechtste grappen, ever!

Blog

Blog PreppyWriter: Slechtste grappen, ever!

Ooit gehoord van de grap “hoe laat is het als de klok 13 keer slaat”? Vast niet… het is namelijk één van de slechtste grappen die er bestaan. En toch maakt het mijn dag!

Gek genoeg vind ik dat de slechtste grappen de beste zijn. Puur omdat je weet dat het zo’n slechte grap is, moet je automatisch lachen en dan vinden we het stiekem toch wel grappig. Overigens is dat lachen om slechte grappen super duper gezond, het geeft je een vrolijk gevoel en het heeft een aanstekelijk effect. Zodra jij moet lachen, lacht je vriend(din) meestal mee!

Mensen worden boos op dit ding als het hen wakker maakt,
maar als het hen niet wakker maakt worden ze ook boos???

Een wekker…. hoe flauw is deze? Maar toch wed ik dat meer dan de helft die dit lezen, erom hebben gelachen. Eerlijk is eerlijk hij was gewoon super grappig. Dit is niet de enige grap die mij aan het lachen kreeg, zo heb ik er nog veel meer waar ik echt een big smile van krijg! Ik zou zeggen, check deze site en probeer eerst de raadsels op te lossen voordat je ze bekijkt. → https://www.raadseltjes.com/

Verder zijn slechte grappen natuurlijk DE manier om mensen op te vrolijken, want soms kunnen die humeurige, verdrietige en saaie mensen een “goeie” grap wel gebruiken.

Voor nu was dit het weer en is het dus aan jou om uit te vinden hoe laat het natuurlijk is als de klok 13 keer slaat… succes!

Dikke Knuffels, Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X