Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Onzeker… je bent niet de enige

Blog

Blog PreppyWriter: Onzeker… je bent niet de enige

Een grote mond of juist niks zeggen? Hoe je het wendt of keert, iedereen is wel eens onzeker. Puberteit heeft natuurlijk alles te maken met veranderingen, maar ook met veel onzekerheden. De één trekt zich terug, de ander laat zich zien. Maar weet wel dat zelfs die populaire jongen onzeker is.

Nep-onzekerheid is er denk ik ook wel, om een voorbeeld te geven van iemand die dan iets zegt zodat hij/zij complimentjes kan krijgen. Conclusies over onzekerheid trekken kan ik niet. Dit hele verhaal zuig ik niet uit mijn duim, al zou het wel gekund hebben. Ooit (heul lang geleden) heb ik namelijk met een jongen gesproken, die overigens best populair is, over dat HIJ dik was. Het kwam er dus op neer dat zelfs hij onzeker is over zichzelf. Haast onmogelijk, zelfs mijn brein dacht niet dat zoiets bestond, maar wel degelijk waar.

Even een voorspelbaar dingetje… ik ben ook wel onzeker hoor! Schrijven helpt daar dus enorm mee, omdat ik dan gewoon mezelf kan zijn en dat is het belangrijkst van al. Daar gaat dit stuk ook eigenlijk om, dat je ondanks al je onzekerheden jezelf moet blijven. Aangezien je met al je imperfecties geweldig bent!

Altijd zullen er minpuntjes zijn, maar ach wat maakt dat uit? Als jij tevreden met jezelf bent, is er niemand die je iets kan maken. Zoals ik iemand ooit heb horen zeggen : “Alles waar TE voor staat is niet goed, behalve TEvreden.”

Het moraal van dit ‘verhaal’ is dus… Wees gewoon jezelf en maak je niet druk om wat andere zeggen of vinden!

Dikke Knuffels Prep 🙂

Geschreven door:   PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X