Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Ongelukkig?!

Blog

Blog PreppyWriter: Ongelukkig?!

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik weer helemaal back ben! Misschien ben ik jullie een excuus verschuldigd, aangezien ik de laatste tijd ontiegelijk weinig geschreven heb, maar the funny part… dat hoeft helemaal niet. Wel zal ik jullie een ietwat persoonlijkere blog schrijven dan gewoonlijk.

Het gaat de laatste tijd, voor mijn gevoel, niet echt lekker met mij. Een winterdip misschien? Te kort aan vitamines die normaal door de zon geleverd worden? Of zit ik er gewoon even doorheen? Dat antwoord kan ik jullie niet geven, want dat weet ik simpelweg niet. Wat ik wel weet is dat ik deze shit – wat zich in mijn hoofd afspeelt – zelf moet fixen. Het zit namelijk zo, ik voel me de laatste tijd een soort van ongelukkig?! Ja, zo zou je het kunnen noemen. Dit betekend overigens niet dat ik helemaal niet gelukkig ben met dingen zoals een gezellig filmavondje, alleen is het wat lastiger. Omdat in mijn hoofd het voelt alsof alles wat ik doe fout gaat of niet zoals het moet. Verder zorgt het ervoor dat ik helemaal gek van mijzelf wordt en dat ik dat op anderen ga afreageren, wat niet de bedoeling is en wat ik ook zeker niet wil. Maar het is er, het is negatief en van mijn part mag het zo snel mogelijk opsodemieteren!

Ik schrijf deze blog ook niet om zielig te zijn, maar om mensen te laten inzien dat ze – als zij dit ook hebben – niet alleen zijn. Je kan er met iemand over praten en proberen om het los te laten. Wat natuurlijk superlastig is, omdat het iets persoonlijks is, maar probeer het en probeer te blijven genieten van alles wat wel goed gaat, ook voor jouw gevoel.

Nu is het niet zo dat iedereen zich ineens zorgen moet gaan maken, want het zit allemaal in mijn hoofd en dat kan alleen ik veranderen. Met misschien een beetje hulp, maar vooral niet met medelijden ofzo. Alleen dit is de reden waarom ik de laatste tijd zo inactief was met mijn blogs.

Voor nu was dit mijn blog, er volgen er weer meer en ik hoop dat je een fijne voorjaarsvakantie hebt gehad.

Dikke knuffels, Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X