Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Oefening baart kunst!

Blog

Blog PreppyWriter: Oefening baart kunst!

Oefening baart inderdaad kunst, wie weet dat nou niet. En toch hebben we daar wel eens onze twijfels over, want als iets niet lukt…tja dan kan je het niet. Althans, dat is wat we dan denken en juist op dat soort momenten moeten we herinneren dat oefening wel degelijk kunst baart. Oké… dus, wat nu? Nu?! Oefenen, trainen en proberen!! Natuurlijk, ik weet dat het niet altijd makkelijk is, maar als je het niet probeert, weet je het ook niet.

Maar waarom vertel ik je dit nu? Kijk, het zit zo… ik heb een vriend en die heeft een hele lange tijd niet zijn hobby kunnen doen. Terwijl hij pas terug is, om zijn hobby weer te doen, hebben ze gezegd dat hij en alle anderen hoger op kunnen komen. Toen mijn vriend het hoorde was hij natuurlijk hartstikke blij! Alleen vond hij het eerst nog niet tijd en toen heeft deze meid hem verteld dat hij het wel moest doen. Ik weet namelijk dat het hem gaat lukken, als hij maar hard genoeg oefent. 🙂

Het is overigens niet de bedoeling om jezelf gek te oefenen/trainen, want dat is niet goed. Mijn vriend heeft elke dag één keer geoefend en het is hem gelukt! Dus zeg nooit nooit en altijd proberen.
Nog even over het kunst gedeelte in dit alles, de kunst is om je vast te houden aan je doel!

Zo… nu je weet hoe dat zit, kan je gaan beginnen met wat jij het liefst wilt behalen en vergeet niet te oefenen!

Go For It!

Dikke Knuffels Prep

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X