Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: :) :) Not the only one… 

Blog

Blog PreppyWriter: :) :) Not the only one… 

Ben ik goed genoeg? Die vraag stelt een puber vaak aan zichzelf. Geloof me dit hele ‘ben ik wel goed genoeg’ gedoe, is niet gezond.  

Er zijn namelijk heel veel pubers die zichzelf te dik vinden en als gevolg daarvan erg gaan lijnen en fitnessen. Maar er zijn ook pubers die depressies krijgen door het feit dat zij alles (of veel) aan zichzelf niet goed vinden en omdat zij zich eenzaam voelen. Pubers drinken en roken (en misschien nog wel veel meer) niet alleen omdat het “stoer” is, ze doen het ook (soms) omdat ze zich niet goed en eenzaam voelen. Het gevaar is echter dat pubers sommige grenzen niet zien… logisch want wij zijn niet volwassen!!  

Het taboe TE DIK is erg opmerkelijk… ik hoor het steeds meer meiden zeggen. Zodra je ook maar begint over sporten of iets dergelijks gaan zij gelijk de discussie aan, want het is “vanzelfsprekend” dat zij elke dag gaan fitnessen en niet eens meer goed warm eten. Als er één ding is wat ik heb geleerd van het leven, is het dat je ervan moet genieten en dat je moet eten wat je wilt, maar met mate en niet te veel.  

Mijn advies is dan ook om het verhaal (heftig onderwerp dat wel!) wat ik hier link te lezen, want het gaat over dat je altijd wel iemand hebt waar mee je kan praten en in de keep-calm-you-re-not-the-only-onebovenstaande gevallen, sowieso in het puber geval, is dat fijn. Verder raad ik je aan om gewoon normaal (dus niet te veel of te weinig) te eten en om lekker te sporten, maar ook dat niet te veel!  

Als aller laatste wil ik je meegeven dat je de complimenten die je krijgt, moet gaan aannemen en koesteren, want wat ben je mooi!  

Dikke Knuffels Prep 🙂 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X