Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Lover Boys/Girls

Blog

Blog PreppyWriter: Lover Boys/Girls

De oh zo beruchte Lover Boy waar iedereen wel eens over heeft gehoord, heeft ook zijn tegenpool. De Lover Girl… die je misschien niet kent!

Mijn ervaring met Lover Boys is 0,0 , maar ik heb wel DE preek van mijn ouders erover gehad. Natuurlijk speelt de film Lover of Loser van Carry Slee een belangrijke rol in dit verhaal. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je eigen veiligheid als het gaat om Lover Boys. Dus even terug naar mijn punt, wees voorzichtig met Lover Boys maar ook met meisjes!

De Lover Girl is (volgens mij) niet zo heel bekend, maar ze is er wel degelijk. Het is een bondgenoot van de Lover Boy en ze proberen je samen de prostitutie in te krijgen. Zij zorgt ervoor dat je vriendinnen met haar bent, hij zorgt voor het inpalm gedeelte, vindt je zoooo leuk en overlaadt je met kadootjes en complimentjes. Je voelt je helemaal bijzonder.

En dan….Bam! Knal effect… je trapt erin. Kan zomaar gebeuren.

Daarom moet je altijd goed opletten en extra voorzichtig zijn. De Lover Boy zelf is al gevaarlijk, ben ik helemaal met je eens. Alleen met een meisje dat hem helpt erbij ligt het denk ik toch nog gevoeliger. Vriendinnen kun je altijd vertrouwen, toch? Of misschien niet altijd? *knikt instemmend *. 

Belangrijk is wel dat een Lover Girl meestal ook slachtoffer is! Zij wordt dan ook gedwongen om dingen te doen die ze zelf helemaal niet wil. De (waarschijnlijk) achterliggende gedachte achter het Lover Girl zijn is, dat er wordt gezegd dat je niet per se de prostitutie in hoeft als je meehelpt om andere meiden er wel in te helpen. Daarom doen ze dat! Liever een ander dan jij zelf en dat zou iedereen doen, geloof me.

 Schrik niet! Ik weet dat je deze informatie al gewoon weet en er misschien iets mee doet als het nodig is, maar toch wil ik je er voor waarschuwen.

Verder wil ik kwijt dat als je in een Lover Boy/Girl situatie zit, je het nooit moet verzwijgen of er mee moet blijven zitten. Mensen kunnen je serieus helpen! Makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat is het altijd. Het punt is dat mensen het niet van je af kunnen lezen… helaas. Uit eigen ervaring weet ik wel dat de meeste moeders er altijd voor je zullen zijn. Ook al maak je stomme besluiten of lieg je wel eens tegen ze, ze zullen er voor je zijn! En anders kan je altijd naar je huisarts, een vertrouwenspersoon op school of via het jongerenwerk hulp zoeken.

Als je slachtoffer bent van een Lover Boy of je kent een slachtoffer zijn hier ook een paar sites waar je meer info vindt en die je kunnen helpen: https://www.slachtofferwijzer.nl/seksueel-geweld/loverboys

Centrum Seksueel Geweld

SlachtofferWijzer-app

www.vooreenveiligthuis.nl

Ja, niet één verhaal heeft maar één kant. Je kan wel zeggen dat ik dus even schrok van het feit dat er potverdorie ook Lover Girls zijn. Ah fijn, ik ben in ieder geval een stukje info rijker en jij hopelijk nu ook.

Dikke Knuffels Prep 😉

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X