Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter : Lentekriebels… of winter kou?

Blog

Blog PreppyWriter : Lentekriebels… of winter kou?

Hier spreekt weer uw verslaggeefster Prep! Aan de ene kant van de bevolking hebben we brommende koukleumen en aan de andere kant zijn onze zonnige lentebloemetjes opgekomen.

Haha, nee maar even alle gekheid op een stokje. De lentekriebels waren vorige week wel van de partij met dat lekkere zonnetje. Alleen is daar nu niet veel meer van te merken, de zon bedoel ik dan. Misschien, heel misschien, krijgen we toch een Elfstedentocht? Oké, dat is heel onwerkelijk om te bedenken, maar zeg nooit nooit! Daarbij wil ik wel even zeggen dat de lente voor mijn gevoel nu wel mag komen… of wat Olaf uit frozen zou zeggen “De zon en lekker warrum.”

Na het weerbericht van van de week zakte de moed mij dus duidelijk in de schoenen. Het is namelijk zo dat ik helemaal geen zin meer in de winter heb, ondanks dat het wel leuk had geweest als er meer sneeuw was gevallen. Ach, we kunnen niet alles hebben wat we willen en daarom moeten we blij zijn met de lente kriebels die we nog in deze winterkou hebben!

Dit onderwerp doet mij eraan herinneren dat ik nog een warme wintertrui moet kopen, wanneer ik weer geld heb. Nee, maar ik heb wel al een hele voorraad (van twee) shirts ingeslagen voor de lente en zomer.

Mijn hemel, ik bedenk me net dat ik morgen weer in de kou naar school moet… en dat voor een paar uurtjes. Vrijdagen mogen dan wel het begin van het weekend wezen, het is nog steeds het einde van de schoolweek… dus nog even klappertanden op de fiets. Wat we voor de lente wel kunnen doen, is alvast bloemetjes kopen, kleur in onze kleren brengen en een vrolijk lente humeur mee de deur uit sleuren! Want als we het doen, doen we het goed!

Voor nu ga ik mijn onsie aan doen en een heerlijk warm kopje thee zetten 😉

Dikke knuffels Prep

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X