Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Ladderzat?!

Blog

Blog PreppyWriter: Ladderzat?!

Ooit zal de eerste keer zijn… nou het was vreselijk!

Mijn eerste echte feest waar ik alcohol heb gedronken was niet zo’n succes. Nee, ik heb niks stoms gedaan, want ik ben al snel gestopt omdat ik het focking goor vind/vond. Wat er overigens wel voor zorgde dat ik niet dronken of aangeschoten was, ik vond het niet eens lekker dus waarom zou ik me dan lam moeten zuipen? Maar aan mijn alcoholfobie zitten voordelen, maar ook nadelen. Nu kan ik dus elke keer de bob zijn, wat overigens niet echt een probleem is, maar puur het feit dat je vrienden zich dan wel gaan lam zuipen dat is waar ik mij aan erger. Het ging namelijk niet echt zoals ik het me had voorgesteld… het was tien keer erger. Eén vriendin had zich al vol zitten zuipen voordat het feest ook maar begon en een paar anderen waren op de verjaardag zelf goed bezig. Vervolgens aan het eind van de avond stond er iemand half te kotsen… waar mijn nekharen van overeind gingen staan, getver!

Vraag me trouwens niet waarom mensen drinken, want sommige doen het voor de fun en anderen om hun zorgen te vergeten… naar mijn mening kan je dat ook zonder alcohol. Conclusie… ik drink niet meer tot dat ik achttien ben! Het was trouwens wel zo dat toen ik thuis kwam en het tegen mijn ouders zei (dat ik had gedronken) dat  ze er heel chill mee omgingen, want ik had ook verteld dat ik het absoluut niet lekker vond en dus was hun antwoord : “Ik ben blij dat je het niet lekker vond, lieverd”.

Ik herinner me net waarom ik het alcohol drinken wel gedaan heb. Aangezien veel jongeren/vrienden die ik ken al aardig wat drinken en vaak aan mij (en anderen) vragen of wij ook willen. Juist door een keer van die groepsdruk af te zijn heb ik het gedaan, wat natuurlijk niet slim was, maar ik heb er gelukkig wel van geleerd.

Alcohol… het is me een raar spul. Want je kan ook lol hebben zonder, zo niet dan ben je een saaie doos. Nee grapje! Maar serieus, ga iets leuks, spannends en grappigs doen zonder alcohol. Het zal je verbazen hoe leuk dat is.

Dikke nuchtere Knuffels Prep 😉

 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X