Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Lachen, gieren en werken?!

Blog

Blog PreppyWriter: Lachen, gieren en werken?!

Lieve mensen, pubers en ander gespuis….deze week is dan toch echt de vakantie – voor velen onder ons – afgelopen. Dat betekent dus weer naar school enne… * trommel geroffel * dat we weer moeten gaan werken. Jawel, werken, want (bijna) elke puber werkt, gewoon omdat wij ervan houden om geld uit te geven aan – meestal nutteloze – dingen.

Dit werkgedoe neemt echter niet weg dat werken niet leuk kan zijn, want zoals de titel al zegt, is werken gewoon een plek waar je kan lachen, gieren en (niet al te hard) brullen. Ik raad je daarom ook echt aan om op een plek te gaan werken, waarvan je denkt dat je het er heel erg leuk gaat hebben. Mijn werkplek is overigens de beste – daar kan je met geen mogelijkheid aan tippen – en mijn collega’s zijn om te zoenen, de jongens dan hè.

Al moet ik toegeven dat sommige mensen, wanneer ze ijs komen halen, voor de beste verhalen zorgen. Zo was er van de week iemand die zei ‘Ik zou graag een ijsje met vanille en bosvruchten willen’, waarop ik natuurlijk heel beleefd ‘Natuurlijk meneer’, op antwoorden en het ijsje begon te scheppen. Vervolgens zegt meneer nors ‘Ik zei meloen, geen vanille’, dus het overheerlijke ijsje weggooien waar vanille op zat om er ééntje te schepen met meloen. Even later loopt meneer dan toch weg met een klein greintje van tevredenheid. Ik kijk even later mijn collega aan en die zegt mij dat zei ook vanille hoorde i.p.v. meloen, daar was ik wel blij mee… dacht al dat ik gek werd.

Een verzoekje tussendoor aan de mensen die er een neus voor hebben om zo chagrijnig te kijken dat zelfs de stoerste gast bang word, kijk alsjeblieft vrolijker?! De wereld vergaat niet! De zon schijnt misschien niet, maar dan haal je/u toch lekker een warm broodje of koffie om vrolijker de dag door te komen. En kom op, een ijsje tovert toch zo een lach op je gezicht, of niet soms?

Voor nu was dit alweer mijn blog en wil ik jullie nog een goed school/werk jaar wensen en ik hoop op een stormloop bij alle ijstenten, voordat de winter doorkomt.

Dikke knuffels, Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X