Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: La Familia

Blog

Blog PreppyWriter: La Familia

Je familie, misschien wel het aller belangrijkste in je leven. Vooral voor ons als puber zijnde is familie één van de prioriteiten. Niet voor iedereen geldt het dat hij of zij een goede band hebben met hun familie/gezinsleden, daarom mogen velen van ons blij zijn met wat zij elke dag thuis aantreffen.

Familie is niet alleen goed om te hebben, omdat je dan bijv. je ei kwijt kan, maar ook omdat het gezellig is. Spelletjes avond met neven en nichtjes, bezoekjes aan oma’s en opa’s brengen zodat je volgepropt wordt met lekkers en verjaardagen met al je ooms, tantes etc. dat is toch heerlijk!

Je familie zorgt voor sfeer in je leven, troost en steun. Misschien denk je dat je je persoonlijke problemen niet met ze kan delen, maar ik denk dat je dan aardig mis zit met je gedachten. En niet om iedereen over één kam te scheren, want dat kan niet bij een onderwerp als deze. Alleen zijn je familieleden ook maar mensen, die uiteindelijk (vaak) het beste voor je willen. Zo kan je oma twintig keer in een week langs komen, puur om jou een ziekenbezoekje te brengen, wat natuurlijk super lief is!

Mijn eigen ervaring is dat mijn familie/gezin mijn alles is. Ik kan alles tegen ze vertellen en met ze bespreken, wat vaak ook gebeurd. Duhhh… ze hoeven en moeten niet alles weten, maar stel je zit met een probleem, dan zou je gewoon tegen je pa kunnen zeggen dat die even goed op zijn stoel moet gaan zitten en je moet helpen. Want je vader doet dat met alle liefde.

Begrijp me niet verkeerd hoor, familie en gezinsleden kunnen knap vervelend zijn… maar jij ook. Dus pak die telefoon, bel je oma, opa, oom, tante, neef en/of nicht en organiseer een spelletjes avond.

Geniet van je prachtige familieleden, het zijn cadeautjes stuk voor stuk.

Dikke knuffels, Prep 🙂 

 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X