Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Keuzes

Blog

Blog PreppyWriter: Keuzes

De keuze is reuze, maar over welke keuzes gaat het dan? Daar kan het antwoord van iedereen heel verschillend op zijn, ik bedoel… niet iedereen heeft altijd dezelfde keuzes om te maken.
Allereerst wil ik even zeggen dat ik nu niet de tijd heb om alle keuzes na te gaan, dus dat is pech hebben, maar voor de rest ga ik het wel over veel van die vervelende, soms nietszeggende, keuzes hebben.

Wij pubers hebben nogal vaak de neiging om de ”verkeerde” keuzes te maken, volgens onze ouders, en het commentaar dat wij krijgen is dan ook niet mis. Maar luister… als jij besluit om bij een band te gaan en je vrienden of wie dan ook vinden dat niks, wat doe je dan? Je eigen weg gaan! Alle keuzes die je maakt, hebben invloed op jou en zijn door jou (hoop ik) gemaakt.

Laat niet iemand zeggen dat je dingen niet kunt doen en laat niemand je kleineren, het is meestal zo dat die mensen stikjaloers op je zijn, omdat jij die keuze wel durft te maken en zij niet. Laat je niet kisten, als jij iets graag wilt moet je het gewoon doen. Ten eerste maakt het je, als het goed is, gelukkig en blij. Ten tweede wat heb je verdikkeme te verliezen!

Even voor alle duidelijkheid… je hebt nooit iets te verliezen als het iets is wat je blij maakt. Er bestaat namelijk de keus om een kant van school (NNT, NNG enz.) te kiezen, waar je later verder mee moet komen. En even voor de mensen onder ons die denken dat dat kiezen een makkie is… je hebt het goed mis!!! Het is van levensbelang! Oh wee als je de foute keuze maakt, want ja dan kom je der later niet verder mee.

Dan heb ik het nog niet eens over het kiezen van de juiste kleren, man wat is dat erg. Tuurlijk moet je er goed uitzien… anders heeft iedereen weer kritiek (niet dat ze dat nu niet doen), maar we proberen het toch. Verder hebben we de keuze van wie we willen zijn en hoe we ons gedragen. Al nemen sommige mensen dat totaal niet serieus, maar dat is niet mijn probleem.

Dus voor iedereen, wat ik dus even wil vertellen. Move your damn ass en ga dingen doen die je gelukkig/blij enz. maken!

Dikke knuffels 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X