Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Kerstkriebels & Dress stress

Blog

Blog PreppyWriter: Kerstkriebels & Dress stress

December! Iedereen (bijna iedereen) krijgt vanzelfsprekend kerst kriebels in zijn/haar buik, als ze aan de maand december denken. Heerlijk, is het niet? Al die kerstliedjes die weer op de radio komen. Ondertussen ken ik heel veel kerstliedjes uit mijn hoofd en zing ik automatisch keihard mee met vriendinnen als Mariah Carey de boxen uit knalt. Oh en voor ik het vergeet, kerst is kerst niet als er geen prachtige lichtje tevoorschijn komen. *Krijgt glimoogjes*

Naast alle heerlijke muziek en mooie lichtjes is er natuurlijk ook de achterliggende boodschap van kerstmis. Kerst staat voor vrede op aarde en de geboorte van Jezus. Ik ben dan ook van mening dat het eigenlijk elke dag kerst moet zijn, want het is opmerkelijk dat mensen tijdens kerst heel gezellig, aardig en uitbundig naar anderen zijn. Maar mensen…dat moet het hele jaar door! Daarom vind ik deze quote ook goed bij mijn mening passen: “Peace on earth will come to stay, when we live Christmas every day.” Deze quote past overigens ook bij mij, omdat ik meestal heel vrolijk ben en ik het liefst iedereen elke dag vrolijk zou willen zien. Niet alleen voor mijn eigen, maar gewoon voor degene zelf ook! Zeg nou zelf… een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Verder mag ik het wel leuk hebben over alle kerst kriebels, maar… er bestaat ook nog zoiets als het KERST GALA! Ja, ouders ik kan jullie horen zuchten van vermoeidheid, want het is de tijd voor dress stress. Jawel, ook ik heb er dit jaar mee te maken en ik kan je vertellen dat het geen appeltje-eitje was. Nou moet ik zeggen na veel zoeken, vermaken en perfectioneren, heb ik eindelijk de “perfecte” jurk. Weet je..nu moet je eigenlijk aan die TLC programma’s denken, waar ze die bruidsjurken zoeken en dan gaan huilen van geluk! Ja, zoiets was het!

Ik zal je het zoek de jurk verhaal eventjes vertellen:

In eerste instantie draag ik niet zo vaak jurkjes dus was dat al even wennen. Vervolgens ben ik Leiden af wezen struinen, om als gevolg op niks uit te komen…chips. Maar een paar dagen later kwam ik, samen met mijn moeder, in een klein schattig winkeltje terecht en vond ik dus DE jurk. Eerst heb ik mezelf ik een kanten roze jurk gehesen, roze was dus zoals ik al verwachte niks voor mij. Daarna trok ik een ietwat strakke zwarte jurk aan… uhm nee! Als allerlaatste trok ik de jurk aan die ik nu heb en man wat was dat comfortabel… het zat als gegoten! Helaas kan ik jullie niet meegeven hoe de jurk eruit ziet voor jullie eigen veiligheid 😉 .

Alle gekheid even op een stokje. Het gala gespuis is altijd stressen en als je dan eindelijk DE jurk hebt, moet je ook nog schoenen, glitters en nog veel meer erbij zoeken. Kijk en dat noem ik nou drama… waarom moeten die glitters erbij?

Nou ik ga dan toch maar wat glitters opzoeken… en ik wens jullie allemaal Fijne Kerstdagen & een Gelukkig Nieuwjaar!

Dikke Knuffels Prep <3

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X