Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: It’s the most wonderful time 

Blog

Blog PreppyWriter: It’s the most wonderful time 

Ja, het is weer zover. De koude maand december is al een tijdje bezig en wat hebben we een geluk gehad dat er al sneeuw is gevallen dit jaar, stiekem heeft iedereen gewenst dat het ging sneeuwen. Tja als iedereen het wenst, dan moet de Kerstman ons wel tevreden stellen.

Maar december is niet alleen de maand van de kou. Het is ook de maan van het donker, de lichtjes en de gezelligheid. Samen met het gezin de kerstboom optuigen, gezellig met je partner een movie marathon houden of sportief en vol fun met je vrienden schaatsen. Al deze dingen horen natuurlijk bij december, om dan de kerst niet te vergeten!

Verder zijn de lichtjes buiten bij mensen in de tuin en in de bomen echt super cute! Daar krijg je het toch spontaan warm van?! Ik in ieder geval wel, het is overigens ook een goeie tijd lekkere cakes, koekjes of taarten te bakken. Zo zorg je ervoor dat je het vanbinnen echt warm krijgt en de lucht blijft er heerlijk naar ruiken.

Als allerlaatste zit natuurlijk elke puber te wachten op… de vakantie! Want voor ons heeft het nu alweer veel te lang geduurd, die tijd op school. En wanneer de vakantie start, gaan wij massaal leuke dingen doen, waaronder de jongens (waarschijnlijk) vuurwerk kopen en afsteken.

Al moet ik bekennen dat ik ook wel zin heb om vuurwerk af te steken, maar ja dat moet nog maar even wachten.  

Dikke knuffels, Prep. 🙂

Meer lezen van Prep?
Al haar blogs vind je HIER

Geschreven door:   PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X